Just Dance 3 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

3 februari 2012 Het populairste dansspel van de wereld is terug met weer een nieuwe swingende versie: Just Dance 3 Wii. Je kan je huiskamer weer onveilig maken met deze toonaangevende dansgame voor de Wii. Nodig al je vrienden of familie weer uit tot een gezellig avondje dansen en springen!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 13,99
€ 2,50
4,7 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 16,00
4,6 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 99,99
€ 1,95
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 32,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 15,99 Just Dance 4 (Wii)
  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 6,00 Michael Jackson: The Experience
  • Just Dance 2 vanaf € 14,00 Just Dance 2
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance
  • Zumba Fitness 2 (Wii) vanaf ca. € 32,99 Zumba Fitness 2 (Wii)

Just Dance 3 (Wii) beschrijving

Just Dance op de beat van nieuwe hits en legendarische klassiekers

Just Dance 3 voor de Wii bevat weer vele nieuwe tracks en arena's. De muzikale omlijsting bestaat uit maar liefst 45 dansbare muzieknummers in uiteenlopende genres van pop, r&b tot onvervalste classic rock. Zowel nieuwe als oude tracks maken hun opwachting in deze dampende Wii dansgame. Zo staan "Party Rock Anthem" van LMFAO, "Forget You" van Cee Lo Green en "California Girls" van Katy Perry featuring Snoop Dogg erop, maar ook de legendarische rockende klassieker "I Was Made For Lovin' You" van KISS. Ook 90s klassieker "No Limits" van 2 Unlimited en 80s superhit "Take On Me" van a-ha zijn van de partij voor een heerlijk nostalgisch avondje. Vind je de meegeleverde nummers nog niet voldoende, dan kan je altijd extra tracks downloaden via de in-game webshop.

Nieuwe danspasjes en spelmodes

Het nieuwe Dance Crew Mode speltype laat tot 4 spelers samen dansen, maar geeft hierbij iedere speler ook afzonderlijk de gelegenheid de spotlight te stelen met een unieke choreografie voor iedere deelnemer. Voor de dansers, die graag het nuttige met het aangename combineren, is er de Just Sweat modus. Hier kan je via diverse trainingsschema's al dansend de pondjes er vanaf swingen. Je kan deze workouts zelfs met tot 4 spelers tegelijk doen en je complete voortgang wordt uiteraard bijgehouden door de Wii. Wil je gewoon non-stop eenvoudigweg dansen, dan is de Party Mode de uitkomst. Compromiloos plezier en direct klaar voor de start om helemaal los te gaan in je huiskamer.

Succesvolle features uit vorige Just Dance spellen

Ook de bekende features uit de vorige succesvolle delen van Just Dance zie je in deze nieuwe versie gelukkig ook weer terug. De Non-stop Shuffle, Simon Says, Medley en Duets, alles is weer aanwezig. Vind je dansen wel leuk, maar vind je stiekem zingen nog veel leuker? Dan kan je gewoon deze dansgame in je Wii laten, want bij alle muzieknummers zijn de songteksten aanwezig en je er kan zo eenvoudig een swingende karaoke avond van maken! Tenslotte kan je ook nog aan de Wall of Fame komen te hangen met vele medailles, awards en high scores, die je kunt halen in dit populaire Wii dansspel.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Just Dance 3 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links