FIFA 12 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

1 februari 2012 FIFA 12 op de Wii is de nieuwste in de bekende voetbalspellen serie van Electronic Arts. Met de nieuwe Player Impact Engine zijn de graphics en vooral de bewegingen nog realistischer dan ooit tevoren. Ervaar nu zelf nog beter hoe voetballers elkaar te slim af proberen te zijn met de bal en met pure fysieke kracht. Alle ontmoetingen op het voetbalveld zullen veel echter aanvoelen met deze nieuwe Player Impact Engine in FIFA 12 Wii.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 3,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 13,99
€ 2,50
3,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 17,50
4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 12,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)

FIFA 12 (Wii) beschrijving

Nieuwe FIFA gameplay verbeteringen

Revolutionaire verbeteringen aan de gameplay van de nieuwste FIFA telg maken het wereldberoemde voetbalspel nog intenser en realistischer. Met het nieuwe Precision Dribbling heb je meer controle over de bal op een kleiner oppervlak om je balkunsten tot een nog hoger niveau te pushen. Je krijgt meer invloed over de timing en snelheid van je aanval. Je hebt in FIFA 12 ook profijt van het vernieuwde verdedigingsmechnisme, waarmee je keurig netjes, of juist iets minder netjes, de bal van de tegenstander af kan pakken.

Met het eveneens vernieuwde Tactical Defending is het strategisch positiespel nog belangrijker en krachtiger geworden. Strategie samen met timing zijn de belangrijkste instrumenten om een wedstrijd te winnen. Daarnaast zijn alle computerspelers nog intelligenter geworden in hun beslissingen en het innemen van strategische posities. Ook halen ze nu veel meer het volledige potentieel uit hun eigen persoonlijke talenten en skills.

Ook online weer flink wat multiplayer voetbalplezier

Met het nieuwe EA Sports Football Club levert Electronic Arts met FIFA 12 voor de Wii een online service om spelers van over de hele wereld met elkaar de competitie aan te gaan. Je kan hiermee je eigen favoriete club spelen en in een wereldwijde FIFA competitie stappen met je vrienden of totale vreemden. In de nabije toekomst zullen er steeds meer extra content en mogelijkheden ontwikkeld worden voor EA Sports Football Club.

FIFA 12 Wii spelkenmerken nog even op een rijtje

Player Impact Engine: Na een flinke ontwikkeltijd van 2 jaar is deze nieuwe game-engine één van de geavanceerdste in zijn soort en brengt EA een ongekend niveau aan realisme in de FIFA reeks.

Pro Player Intelligence: De computergestuurde tegenstanders zijn in FIFA 12 Wii geduchtere tegenstanders en efficiëntere medespelers geworden door middel van innovatieve vernieuwingen aan de AI van deze Wii voetbalgame. Alle spelers reageren meer naar hun eigen speciale skills en talenten voor een meer realistisch spelverloop.

Tactical Defending: Vernieuwingen in het verdedigingsmechanisme maken wedstrijden uitdagender en intenser dan ooit.

Precision Dribbling: Deze vernieuwde techniek maakt meer slimme trucjes mogelijk met de bal op kleinere oppervlakten voor meer fun en een veel intensere spelbeleving.

Blessures: Blessures vormen in FIFA 12 Wii een reële bedreiging voor je spelers, doordat de computer precies de status van je spelers bijhoudt en zeker in de zogenaamde Career Mode kunnen botsingen en uitputting in de wedstrijd voor problemen zorgen in toekomstige wedstrijden. Net als in het echte voetballeven moet je heel voorzichtig en preventief omgaan met je spelers om blessures te voorkomen.

Stadion Beleving: FIFA 12 Wii biedt een betere verlichting en een meer gedetailleerd publiek voor een intensere beleving van de wedstrijd, inclusief een nieuwe manier van camerastandpunt.

Authentiek tot op het bot: FIFA 12 biedt enorme authenciteit met meer dan 500 officiële clubs en meer dan 15.000 officiële voetballers in het bestand.

WiiMario.nl vind ik leuk!

FIFA 12 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links