Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

30 januari 2012 Modern Warfare 3 voor de Wii is het langverwachte hooggespannen vervolg in de Call of Duty serie. Als First-person Shooter (FPS) speelt het verhaal zich af in een fictieve, maar zeer realistisch vormgegeven nabije toekomst, waarbij voornamelijk Amerikaanse troepen het over vrijwel de gehele wereld opnemen tegen de Russische strijdmacht. Net als eerdere Call of Duty delen ligt de focus ook bij Modern Warfare 3 weer grotendeels bij de multiplayer speelmogelijkheden.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 11,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,99
€ 2,50
4,2 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 20,00
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 47,69
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 44,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)
  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare
  • Sin and Punishment: Successor of the Skies vanaf € 12,99 Sin and Punishment: Successor of the Skies
  • Metroid Prime 3: Corruption vanaf € 6,00 Metroid Prime 3: Corruption
  • Call of Duty: Black Ops vanaf € 13,99 Call of Duty: Black Ops

Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) beschrijving

De multiplayer heeft nieuwe onderdelen waarbij je strategische inzicht meer aangesproken zal moeten worden en er is ook een speciale 2-speler co-op modus met natuurlijk de nodige nieuwe wapens. Het single-player verhaal begint waar Modern Warfare 2 eindigde en biedt de nodige fun voor de solo spelers onder ons.

Neem het in de singleplayer modus op tegen Makarov

In de singleplayer modus krijg je wederom te maken met de Russische ultranationalist Vladimir Makarov, die  via sluw manipuleren de Russische krijgsmacht zover krijgt een invasie Europa en Amerika te ondernemen. Om de kansen te keren, staan sterke karakters als kapitein John "Soap" MacTavish, oud SAS kapitein John Price en diverse andere speelbare karakters van het Delta Force team en het Britse SAS. Ga de strijd aan in New York, Parijs, Berlijn en andere steden, die onder vuur liggen van de Russen over de hele wereld. Makarov stopt niet voordat de hele mensheid aan zijn voeten ligt, dus zal je alles uit de kast moeten halen en alles doen wat nodig is om het tij te keren!

Modern Warfare 3 legt de multiplayer lat nog hoger

De multiplayer modus legt in Modern Warfare 3 voor de Wii de lat weer hoger dan de voorgaande succesvolle delen. Nieuwe mogelijkheden, manieren om met elkaar en tegen elkaar te spelen en natuurlijk veel nieuwe wapens en hulpmiddelen, maken de multiplayer spelmode weer uiterst verslavend. Natuurlijk zijn er weer de nodige killstreaks, beloningen en upgrades te behalen. Het nieuwe Pointstreaks systeem maakt het nog aantrekkelijker en spannender meerdere kills achter elkaar te koppelen met het halen van doelstellingen. Pointstreaks geven rewards, die verdeeld kunnen worden in 3 categorieën:

  • Assault: binnen deze categorie vallen klassieke aanvalswapens, zoals de Predator Missile en de dodelijke Attack Helicopter. Zodra je zelf sterft, moet je je Pointstreak weer opnieuw beginnen.
  • Support: binnen deze categorie behaal je beloningen, die vooral op het gebied van surveillance en het ontregelen van je vijanden. Deze respawnen met je na je dood.
  • Specialist: binnen deze laatste categorie vallen upgrades, die vooral voor de gevorderde spelers interessant zijn. Je ontvangt diverse Perks om jezelf kortstondig te upgraden. Na je dood vervallen deze speciale Perks echter weer.

Net als je karakter kennen je wapens ook diverse levels. Hoe hoger ze komen, hoe meer attributen en kracht er vrij komt voor je wapens. Je kan natuurlijk ook weer je wapens helemaal naar je eigen smaak aankleden. Niet ieder wapen kent dezelfde upgrades of mogelijkheden, dus bepaal per level je strategie om het meest verwoestende en dodelijk effect te kunnen bereiken.

Gevechtsmodes en speciale multiplayer samenwerking

In het nieuwe Kill Confirmed speltype verzamel je de zogenaamde dog tags (identificatieplaatjes) van zowel gedode vijanden als gesneuvelde teamleden. In de Team Defender modus moet je je maat, die de vlag veroverd heeft, zo lang en zo goed mogelijk verdedigen tegen de dodelijke pogingen van de vijand om de vlag weer terug te krijgen. De nieuwe Special Ops modus vereist een naadloze samenwerking met je medespeler om maar liefst 16 speciaal hierop gebaseerde missies tot een goed einde te volbrengen. Zowel online als offline kan je met je medespelers in deze speciale samenwerkingsmodus van Modern Warfare 3 op je Wii in de Survival Modus hordes tegenstanders verwachten, die niets liever willen dan jullie naar de andere wereld te helpen.

Nieuwe Call of Duty topper voor de Wii

Met Modern Warfare 3 is de Call of Duty reeks ook op de Nintendo Wii weer een toptitel rijker, die van harte aan te bevelen is voor fans van de serie en fans van het genre van First-player Shooter spellen. Er zit behoorlijk wat geweld en bloederigheid in deze Wii game, dus de minimum leeftijd is toch echt aanbevolen op 18 jaar en ouder.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links