New Super Mario Bros. Wii kopen voor de goedkoopste prijs

24 februari 2011 Het welbekende klassieke Mario avontuur zet zich voort op de Wii! Voor het eerst kan je deze platform game boordevol actie op de Wii spelen met meerdere spelers tegelijk.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,8 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 14,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,99
€ 2,50
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 31,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 30,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • New Super Mario Bros. U (Wii U) vanaf € 40,00 New Super Mario Bros. U (Wii U)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 12,50 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 12,49 Super Mario Galaxy
  • Mario Sports Mix vanaf € 25,00 Mario Sports Mix

New Super Mario Bros. Wii beschrijving

Het welbekende klassieke Mario avontuur zet zich voort op de Wii! Voor het eerst kan je deze platform game boordevol actie op de Wii spelen met meerdere spelers tegelijk.

Red Prinses Peach uit de klauwen van Bowser

De game volgt de stijl, die ingezet is met de versie voor de Nintendo DS. Prinses Peach is ontvoerd door Bowser en het is aan Mario om haar weer te redden, maar deze keer staat hij er niet alleen voor. Tot vier spelers kunnen tegelijk het avontuur aan gaan in de vorm van de karakters van Mario, Luigi of één van de twee Toads. Natuurlijk kan je dit spel ook in je eentje spelen, maar waarschijnlijk staan je familie en vrienden te trappelen om ook de controller ter hand te nemen en mee te spelen.

Unieke multiplayer platform fun

New Super Mario Bros. Wii biedt een mix van samenwerkings- en competitie-elementen. Werk samen om de prinses te redden of gebruik je eigen vaardigheden om met elkaar te strijden om de beste plaats in het klassement. Werk samen om je vrienden te behoeden voor gevaar, of smijt ze er midden in om van ze af te komen.

Het spel volgt zoals gezegd de stijl van de gelijknamige DS game, maar voegt een aantal nieuwe mogelijkheden toe met dank aan de unieke eigenschappen van de Wii. Zo worden de bewegingsensoren van de Wii Remote slim gebruikt in bepaalde delen van het spel. Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde platformen iets kantelen of kan je licht in de duisternis sturen, zodat er in beide gevallen mogelijk verborgen plekken tevoorschijn komen.

Nieuwe pakken bieden nieuwe mogelijkheden

Ook nieuw in deze game is het zogenaamde propellor-pak, waarmee je door flink met de Wii Remote te schudden al vliegend allerlei verborgen plekken kunt ontdekken. Je kan je medespelers ook er een lift mee geven wanneer ze je bij de voeten beetpakken. Daarnaast is er een nieuw pinguin-pak waarmee je je vijanden kunt bekogelen met ijsballen of een buik-sliding kan maken om zo met een enorme snelheid iedereen omver te kegelen. Alle spelers kunnen zelfs verschillende Yoshi's berijden in knotsgekke levels en met de tong in één keer complete vijanden op te slokken, of je medespelers natuurlijk.

Tot slot biedt New Super Mario Bros. Wii een unieke dynamische help functie, waardoor je nooit vast hoeft komen te zitten. Je krijgt dan een walkthrough op het scherm te zien hoe je het huidige precies door kunt komen. Je kan dit ook gebruiken om maar heel even een hint te krijgen, want de walkthrough kan je op ieder moment afkappen om zelf weer het roer in handen te nemen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

New Super Mario Bros. Wii aanbieding

Bekijk de trailer/preview