Zumba Fitness 2 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

27 januari 2012 De populairste Wii game van 2011 is helemaal terug! Zumba Fitness 2 is een multiplayer dansspel voor de Wii, die spelers de mogelijkheid biedt om een geweldige effectieve full-body workout te genieten in de huiselijke en laagdrempelige omgeving. Gebaseerd op de wereldwijd bekende Zumba oefeningen is Zumba Fitness 2 Wii de tweede titel op de Wii met de Zumba rage als onderwerp.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 32,99
4,3 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 42,99
€ 1,95
4,7 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 59,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 84,90

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 13,99 Just Dance 3 (Wii)
  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 15,99 Just Dance 4 (Wii)
  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 6,00 Michael Jackson: The Experience
  • Just Dance 2 vanaf € 14,00 Just Dance 2
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance

Zumba Fitness 2 (Wii) beschrijving

Zumba-fun voor iedereen!

Of je nu een gevorderde danser bent of iemand die net met de eerste danspasjes begint, met deze nieuwe Zumba dansgame kan iedereen zijn of haar ei makkelijk kwijt. Er zijn zo'n 20 verschillende dansstijlen te vinden in de game. Door gebruik te maken van de (meestal) meegeleverde riem, waarin je de Wii Remote kunt plaatsen, kan Zumba Fitness 2 al je bewegingen en danspasjes precies volgen. Handig is daarbij natuurlijk zeker, dat je je handen volledig vrij hebt om helemaal op te gaan in het dansen.

Nieuwe elementen in deze Zumba game

Geniet van een volledige Zumba workout met maar liefst 32 nieuwe moves en muzieknummers, met hits van de popsterren van nu, zoals: Pitbull, Nicole Scherzinger, Yolanda Be Cool en DCup. Je krijgt in Zumba Fitness 2 Wii les van de bekende Zumba kopstukken Tanya Beardsley, Gina Grant en Beto. Zij laten je feilloos alle nieuwe danspassen en routines zien met groot enthousiasme. Gedetailleerde 3D modellen van deze Zumba beroemdheden nemen je helemaal mee in de game.

Daarnaast zijn er een aantal leuke manieren om Zumba Fitness 2 te spelen op de Wii:

  • Single Song: Je kan hier je favoriete muzieknummer en dansroutine oefenen zo vaak je wilt.
  • Zumba Class: Hier ga je serieus aan de slag om je fit te dansen met Zumba in blokken van 20, 45 of 60 minuten. Je kan ook je eigen favoriete dansroutines en muzieknummers in je persoonlijke playlist opslaan.
  • Zumba Party: Neem even een break van je serieuze trainingsschema om met maximaal 4 vrienden een heerlijk dansfeest te organiseren in je eigen kamer.
  • Learn The Steps: Een volledig vernieuwde tutorial modus om op je eigen tempo de basis van Zumba spelenderwijs onder de knie te krijgen.

 

WiiMario.nl vind ik leuk!

Zumba Fitness 2 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links