Kirby's Adventure (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

24 januari 2012 Kirby is terug, nu met een back to the roots klassiek platform spel zonder overbodige toeters en bellen voor de Nintendo Wii. In de bekende werelden van het Pop Star universum wachten er vele uitdagende levels met bijbehorende eindbazen met smart op Kirby en zijn nieuwe avontuur op de Wii!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 41,49
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 45,00
€ 2,50
4,8 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 48,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 39,95
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 41,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • New Super Mario Bros. U (Wii U) vanaf € 34,95 New Super Mario Bros. U (Wii U)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 19,95 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 12,99 Super Mario Galaxy
  • New Super Mario Bros. Wii vanaf € 20,00 New Super Mario Bros. Wii

Kirby's Adventure (Wii) beschrijving

Op zijn bekende en vertrouwde manier slokt Kirby weer gulzig zijn vijanden op en neemt daarbij meteen hun speciale krachten over om ze vervolgens een koekje van eigen deeg te geven. Je kan Kirby met bekende krachten laten omgaan, zoals de steen en het zwaard, of één van de nieuwe krachten verwerven, zoals de zweep en diverse super krachtige moves.

Flexibele multiplayer mogelijkheden

Een uniek aspect van Kirby's Wii Adventure vormt het naadloze multiplayer systeem, waarbij medespelers op ieder moment kunnen inhaken of even kunnen afhaken om een sanitaire stop te maken of gewoon compleet wat anders te gaan doen. Het deelnemen van medespelers is volledig optioneel en zonder extra belasting voor de hoofdspeler. Spelers die in de afgrond vallen, worden ook weer zonder extra kosten op de positie van de hoofdspeler geplaatst. Op deze manier hebben de makers van Kirby's Adventure een hele relaxte multiplayer optie gerealiseerd.

Je medespelers kunnen kiezen uit een aantal karakters, die Kirby bijstaan in het volbrengen van de uitdagende levels. Je kan het spel een beetje erg zoetsappig maken met moves zoals knuffelen van je medespelers, die hun gevonden health voedsel met je delen. Wel heel handig is, dat je met je medespelers op elkaars rug kan springen om zodoende een krachtigere vuist te kunnen maken tegen de wat sterkere tegenstanders.

Extreme superkrachten en uitdagende bonus levels

Af en toe kom je in het spel bijzondere lichtgevende tegenstanders tegen, die na opslokken voor een uitgebreidere krachtovername zorgen dan normaal het geval zou zijn. Zo is er de Ultra Sword powerup, die gigantische zwaarden het beeldscherm in stuurt, en de Snow Bowl powerup, die Kirby transformeert naar een gigantische, alles verwoestende sneeuwbal om rollend het level te domineren.

Als extra in de game zijn er voor de doorgewinterde spelers diverse bonus levels te vinden, die ook beschikken over een bijbehorende mini-eindbaas om te verslaan. Het verslaan van zo'n bonus eindbaas levert je een energiebal op, waarvan er in totaal 100 te verzamelen zijn. Deze energieballen kunnen zich ook los in de levels bevinden, maar liggen dan vaak net uit het zicht en op moeilijk bereikbare plekken. Een scherpe blik is dus vereist om ze allemaal te verzamelen.

Nostalgische uitdagende platform game

De vele speciale superkrachten, het verzamelen van energieballen en de diverse bonus levels maken Kirby's Adventure voor de Wii een geweldig onderhoudend spel met een heerlijk nostalgisch gevoel als bonus. Ook voor de jongere spelers is het genieten geblazen met deze laagdrempelige en kindvriendelijke platform game.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Kirby's Adventure (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links