Super Smash Bros. Brawl (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

23 januari 2012 In deze derde incarnatie van de populaire Nintendo titel Super Smash Bros. komt de actie naar de Wii in de vorm van deze speciale Brawl versie. Alle vertrouwde Nintendo beroemdheden uit de vorige versies staan weer klaar om elkaar in elkaar te meppen, maar ook nieuwe bekenden maken hun opwachting op het strijdveld. Deze Brawl versie voor de Wii is weer een grote stap vooruit en een must-have voor je Wii spelcollectie!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,8 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 28,00
€ 2,50
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 33,99
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 44,99
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 42,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

 • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 23,99 The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 vanaf € 38,49 Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3
 • Naruto: Clash of Ninja Revolution vanaf € 31,95 Naruto: Clash of Ninja Revolution
 • Overlord: Dark Legend (Wii) vanaf € 14,95 Overlord: Dark Legend (Wii)
 • Power Rangers Samurai (Wii) vanaf € 34,99 Power Rangers Samurai (Wii)

Super Smash Bros. Brawl (Wii) beschrijving

Meer dan alleen Mario en Co.

Het unieke aan de Super Smash Bros. serie is altijd de grote verzameling aan bekende Nintendo karakters geweest en deze Brawl editie houdt deze traditie prima in stand. Net als de voorlopers Super Smash Bros. en Super Smash Bros. Melee kan je als speler vechten met vele bekende en favoriete Nintendo gezichten in één-op-één gevechten of multiplayer battles. Naast de Nintendo coryfeeën komen er in dit spel ook andere sterren voor, zoals Sonic the Hedgehog en Solid Snake uit de Metal Gear serie van het Japanse Konami.

Dit is de eerste keer dat deze karakters van buiten het Nintendo universum in de Super Smash Bros. serie voorkomen. Zowel de beginnende vechter als de meest ervaren strijders zullen dit zeer waarderen en de unieke karakters snel uit willen proberen. In totaal zijn er maar liefst 25 verschillende karakters om uit te kiezen. Zomaar een greep uit deze veelzijdige groep: Mario, Link, Pikachu, Samus, Donkey Kong, Wario, Pikimin, Sonic en Solid Snake.

De regels van het Brawl slagveld

De besturing van dit Wii spel is misschien een beetje anders dan anders, maar is vrij snel onder de knie te krijgen en biedt een flink gamma aan mogelijkheden. Verder is de opzet natuurlijk super simpel: kies je favoriete karakter, kies één van de vele levels, die rechtstreeks uit het Nintendo universum komen en begin met het uitdelen van klappen!

Deze klappen kan je op vele manieren uitdelen met standaard technieken en combo moves tot zeer speciale technieken en de zogenaamde Smash Moves, die specifiek zijn voor het gekozen karakter. Zo'n Smash Move kan je pas loslaten op je tegenstander wanneer je een zogenaamde Smash Ball veilig hebt kunnen stellen. Deze speciale items met het Smash Bros. logo erop vallen willekeurig uit de lucht en kunnen door alle spelers gebruikt worden. Ze moeten dan wel eerst opengebroken worden en let er goed op dat je de Smash bal daarna meteen gebruikt, anders kan ie zo gestolen worden!

Ook bijzonder aan deze Wii game is het ontbreken van de traditionele health bars. Hiervoor in de plaats is er een zogenaamd percentage-systeem, waarbij je karakter steeds verder naar achteren geslagen wordt hoe hoger het damaga percentage is.

Multiplayer mogelijkheden

 • Standard Multiplayer Brawl: een standaard gevecht van 2 tot 4 spelers
 • Special Brawl: versla je vrienden in speciale gevechten, waarbij je zelf de regels kan bepalen
 • Toernooi: selecteer het aantal tegenstanders en de regels van het gevecht en ga de strijd aan
 • Online Multiplayer: spel op afstand tegen geregistreerde vrienden of willekeurige vreemden waar dan ook ter wereld met behulp je Nintendo WiFi verbinding

Singleplayer mogelijkheden

 • Training: oefen ieder karakter en alle moves, voordat je als Pro het gevecht met je vrienden aangaat
 • Classic: versla per ronde willekeurige tegenstanders in een bij hun horende wereld met de daar geldende regels
 • Stadium: Target Smash: oefen je richtvermogen door 10 doelen te breken binnen een bepaalde tijd
 • "Subspace Emissary": in deze speciale platform modus moet je de Ancient Minister verslaan, die de wereld van Smash Bros. binnenvalt en al je tegenstanders in trofeeën verandert, om zodoende hun krachten te kunnen overnemen. Stop hem en zijn leger, voordat er geen waardige tegenstanders meer voor je overblijven!

Alles onder controle

Een unieke feature van deze Wii game is dat de makers van Super Smash Bros. Brawl alle vier de gangbare Wii controllers hebben ingebouwd in de besturingsmogelijkheden. Of je nu liever met de Wii Remote, Wii Remote + Nunchuck, Wii Classic Controller of de oude vertrouwde Gamecube controller speelt, ieder van deze vier controllers wordt volledig ondersteund door dit spel. Kies het wapen, waar je je het meest mee thuisvoelt en ga optimaal voorbereid de strijd aan.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Super Smash Bros. Brawl (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links