Dance Dance Revolution: Hottest Party 4 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

28 september 2011 Met alweer de 4e versie van het populaire Wii dansspel DanceDanceRevolution: Hottest Party kan je weer ouderwets ongedwongen uit je dak gaan in de huiskamer. Ook in deze nieuwste telg van deze vette Wii dansgame wordt je weer getracteerd op de nieuwste en vetste danstracks van dit moment.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 34,00
€ 1,95
3 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 69,95
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 15,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 24,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 13,99 Just Dance 3 (Wii)
  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 15,99 Just Dance 4 (Wii)
  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 6,00 Michael Jackson: The Experience
  • Just Dance 2 vanaf € 14,00 Just Dance 2
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance

Dance Dance Revolution: Hottest Party 4 (Wii) beschrijving

Ouderwets dansen en uit je dak gaan

Met alweer de 4e versie van het populaire Wii dansspel DanceDanceRevolution: Hottest Party kan je weer ouderwets ongedwongen uit je dak gaan in de huiskamer. Ook in deze nieuwste telg van deze vette Wii dansgame wordt je weer getracteerd op de nieuwste en vetste danstracks van dit moment.

Dansmat meegeleverd voor nog meer beweging en fun

In deze vierde DDR uitvoering moet je weer zoals vanouds zo goed en accuraat mogelijk de dansmoves volgen, die op het scherm getoond worden. En natuurlijk helemaal op de maat van de vaak dampende en vetste hits van de laatste tijd. Zo dans je je weg naar de hoogste score!

Met de Wii Remote, maar zeker ook met behulp van de meegeleverde dansmat, kan de Wii heel nauwkeurig beoordelen of jij een beetje bij kan blijven met de dansers en de maat van de muziek. Om je hierbij te helpen, wordt op het scherm continu met pijlen aangegeven hoe je moet dansen en bewegen, zoals met je voeten als met je armen!

Nieuwe Choreografie spelmodus voor een dieper spelniveau

Zeker in de nieuwe Choreografie spelmodus van DanceDanceRevolution: Hottest Party 4 komt het dansen met voetwerk en je armen helemaal tot zijn recht. Deze nieuwe spelfunctie is precies zo ontworpen, dat het zowel beginners als gevorderde dansers aan zal spreken. Tegelijkertijd voegt deze nieuwe spelmodus meteen meer diepte toe aan het klassieke format.

Daarnaast kunnen de bezitters van een Wii Balance Board het balansbord gebruiken in plaats van de meegeleverde dansmat indien gewenst, waarmee de Wii nog beter de danspasjes en bewegingen van je hele lichaam kan meten.

Dans op bekende en minder bekende hits

DanceDanceRevolution: Hottest Party 4 laat je met tot maximaal 4 vrienden samen dansen of tegen elkaar een dans battle aangaan onder begeleiding van vele bekende en minder bekende energieke dansnummers. Een greep uit de tracks, die je in deze dansgame kan vinden, zijn:

  • Lady Gaga met de klassieker Bad Romance
  • Paramore met CrushCrushCrush
  • Kool and the Gang met de oldy-goldy hit Celebration

Maar naast de bekende artiesten heeft Konami ook zelf een groot aantal danstracks geproduceerd, speciaal voor dit Wii dansspel en helemaal geoptimaliseerd om een zo uitdagend mogelijke danservaring te bereiken op het gebied van lichamelijke coordinatie en ritme.

Afvallen tijdens het dansen en springen

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar voor de fun te dansen! Ook in deze versie is de mateloos populaire Calorie Counter weer geintegreerd, zodat je met veel lol en plezier precies kan bijhouden hoeveel calorieën je vandaag weer hebt kunnen verbranden. Dans je fit en bereik eerder je droomfiguur; al dansend in je eigen huis op ieder moment, dat het jou uitkomt!

WiiMario.nl vind ik leuk!

Dance Dance Revolution: Hottest Party 4 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links