Zumba Fitness (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

28 augustus 2011 Ga direct aan de slag met de swingende revolutie om overtollig gewicht kwijt te raken op een intensieve maar superleuk manier!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 32,99
€ 1,95
4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 69,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

 • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 9,50 Just Dance 3 (Wii)
 • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 14,90 Just Dance 4 (Wii)
 • Michael Jackson: The Experience vanaf ca. € 19,99 Michael Jackson: The Experience
 • Just Dance 2 vanaf € 9,99 Just Dance 2
 • Just Dance vanaf € 9,00 Just Dance

Zumba Fitness (Wii) beschrijving

Swingende dansrevolutie op de Wii met Zumba Fitness

Ga direct aan de slag met de swingende revolutie om overtollig gewicht kwijt te raken op een intensieve maar superleuk manier met het wereldberoemde Zumba Fitness programma. Nu kan je ook in je huiskamer aan de slag met Zumba met de Wii en de Wii Remote. Bij deze uitvoering van het spel is een unieke band inbegrepen, waarin je de Wii Remote op je heup kan bevestigen, zodat de Wii precies kan meten hoe goed je de opzwepende Zumba ritmes kan volgen.

Vol met opzwepende muziek

Zumba is al sinds enkele jaren een wereldwijd fenoneem op het gebied van fitness en het verliezen van de overtollige pondjes. Het unieke van Zumba Fitness is dat het opzwepende muziek combineerd met een perfect onderzochte collectie aan danspasjes en bewegingen, die het maximale uit de oefeningen halen. Dankzij de heerlijke muziek en de uitbundige dans heb je eigenlijk helemaal niet door, dat je bezig bent met een intensief en effectief fitness programma. Bewegen met Zumba is fun en supergezond tegelijk!

Meer dan 30 oefeningen van een slank en gezond lichaam

Luister naar de ritmische klanken van de bijgevoegde Zuid-Amerikaanse muziek en volg de Zumba-meesters op het scherm. De Zumba instructeurs en instructrices zijn niet minder dan Tanya, Gina en Beto, de bedenker en oprichter van het Zumba Fitness programma. Er zijn maar liefst meer dan 30 oefeningen, waar je jezelf helemaal fit kan dansen in het gemak en de comfort van je eigen kamer.

Spelkenmerken van Zumba Fitness voor de Wii

 • Haal je eigen Zumba dansschool in huis met deze unieke Zumba Fitness game gebaseerd op deze revolutionaire fitnessvorm.
 • Dans jezelf fit op de opzwepende klanken van deze muziekstijlen: Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco and Calypso.
 • Er zijn meer dan 30 dansoefeningen waarmee je alles uit Zumba kan halen om jezelf slank en fit te dansen.
 • De Wii houdt zelf je voortgang in de gaten; wanneer je steeds beter en ritmischer de instructeurs op het scherm kan volgen, zal het tempo en de moeilijkheidsgraad steeds weer een stapje hoger gaan.
 • Tot 4 spelers kunnen samen aan de bak in de multiplayer mode van Zumba Fitness, waarmee je met elkaar de hoogste score kan proberen te halen of juist de strijd tegen elkaar aan kunt gaan in de Zumba Attack! mode in een ultieme dance off.
 • Of je nu een beginner of een gevorderde bent, iedereen kan zijn of haar niveau vinden en uitbouwen in Zumba Fitness!

WiiMario.nl vind ik leuk!

Zumba Fitness (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links