Emergency Heroes (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

28 maart 2011 De Emergency Heroes is een futuristische organisatie, die alles in het werk stelt om San Alto een veilige omgeving te maken voor haar inwoners.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 10,00
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 13,99
€ 2,50

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 24,99 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Wii Wheel vanaf ca. € 15,99 Wii Wheel
  • Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel vanaf € 19,95 Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel
  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,00 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)

Emergency Heroes (Wii) beschrijving

De Emergency Heroes is een futuristische organisatie, die alles in het werk stelt om San Alto een veilige omgeving te maken voor haar inwoners. Geen ramp is te groot voor het team of het nu gaat om branden, ongelukken of misdaad. Ze staan altijd paraat om direct en cordaat in te grijpen.

Maar wanneer het noodlot de stad treft, zet Captain Walters, het hoofd van de Emergency Heroes organisatie, de jonge kadet Zach Harper in om extra hulp te komen bieden. Zach heeft weliswaar een natuurtalent voor snel en behendig rijden, maar hij heeft nooit de opleiding officieel afgerond. Nu moet hij, met ondersteuning van Captain Walters en zijn assistent Kelly, San Alto redden van het noodlot voordat het allemaal te laat is!

Deze Emergency Heroes game biedt een zeer gevarieerde verzameling aan missies en meer dan 45 voertuigen waarmee je aan de slag moet, variërend van politieauto's, brandweerauto's tot ziekenwagens. Je hebt daarbij de beschikking over een plattegrond om je te helpen in het vinden van je weg. Er is zelfs een speciale Helden-modus om het spel nog spannender te maken.

Je kan in een zogenaamde Free-Roaming modus door San Alto rijden met al zijn indrukwekkende futuristische gebouwen en straten. Hou daarbij de Wii Remote vast als een stuurwiel om je voertuigen op de meest natuurlijke manier te besturen. Nodig een vriend uit om de strijd tegen elkaar aan te gaan of juist een dreamteam te vormen samen om San Alto gezamelijk van de ondergang te redden.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Emergency Heroes (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview