Wii Party kopen voor de goedkoopste prijs

28 maart 2011 Met Wii Party krijg je in één keer meer dan 80 verschillende mini-games voor de prijs van één! Non-stop fun en enorm gevarieerdheid voor jou en de hele familie en al je vrienden om tot met zijn vieren tegelijkertijd de spelletjes te gaan spelen met en tegen elkaar.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,3 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,95
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 30,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 24,99 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • New Super Mario Bros. Wii vanaf € 14,95 New Super Mario Bros. Wii
  • Mario Sports Mix vanaf € 25,00 Mario Sports Mix
  • Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen vanaf € 14,00 Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen
  • Mario Party 9 (Wii) vanaf € 23,95 Mario Party 9 (Wii)

Wii Party beschrijving

Met Wii Party krijg je in één keer meer dan 80 verschillende mini-games voor de prijs van één! Non-stop fun en enorm gevarieerdheid voor jou en de hele familie en al je vrienden om tot met zijn vieren tegelijkertijd de spelletjes te gaan spelen met en tegen elkaar. Je speelt als je eigen persoonlijke Mii karakter, dus je speelt nog intensiever voor jezelf en je tegenstanders zijn ook allemaal bekenden. In maar liefst 13 verschillende spelmodussen zal Wii Party het middelpunt vormen van iedere gezellige Wii avond. De actie blijft zeker niet alleen beperkt tot de televisie, maar de mini-games zullen het uiterste vergen van je behendigheid en snelheid. Zeker in de House Party modus wordt de hele huiskamer bij het spel betrokken.

Een greep uit de mini-games

  • Board Game eiland (1 tot 4 spelers) - Spelers werpen om de beurt met een dobbelsteen om op een traditionele bordspel manier de route te bewandelen naar de top van de berg op het eiland. Aan het begin van iedere beurt speelt iedereen een mini-game om bonus dobbelstenen te verdienen.
  • Globe Trot (1 tot 4 spelers) - Bij dit bordspel reis je over de hele wereld om foto souvenirs te verzamelen. Om vooruit te komen moeten de spelers telkens een kaart uit hun hand kiezen waarop het aantal staat van plaatsen om vooruit te gaan naar de bestemming van hun keuze. Ook hier speel je voor iedere beurt mini-games om muntjes te verdienen, waarmee je extra kaarten kan kopen en natuurlijk de foto's.
  • Bingo (1 tot 4 spelers) - Iedere speler krijgt een Bingo kaart met daarop allerlei Mii karakters. Via Mii ballen, die uit de Bingo machine rollen, kruis je iedere Mii af die ook op jouw kaart voorkomt. Wanneer de Mini-game bal tevoorschijn komt, speel je een mini-game, waarbij de winnaar een willekeurige Mii karakter weg mag strepen.
  • Swap Meet (1 tot 4 spelers) - Maak rijen van Mii karakters waarvan de kleuren met elkaar overeenkomen.
  • Spin Off (1 tot 4 spelers) - Iedere Mii speler mag om de beurt een draai geven aan het rad van fortuin door de A knop ingedrukt te houden terwijl je met de Wii Remote een slingerbeweging maakt. Afhankelijk waar het rad stopt, kan je flink wat extra punten verdienen in het spel.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Wii Party aanbieding

Bekijk de trailer/preview