The X Factor (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

11 maart 2011 Grijp de microfoon en bereid je voor om de strenge jury en de complete zaal achterover te laten slaan van de enorme aanwezigheid van de X Factor in jou!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 10,98
3,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 13,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 6,00 Michael Jackson: The Experience
  • Just Dance 2 vanaf € 14,00 Just Dance 2
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance
  • Zumba Fitness (Wii) vanaf € 42,50 Zumba Fitness (Wii)
  • LEGO Rock Band vanaf € 12,50 LEGO Rock Band

The X Factor (Wii) beschrijving

Grijp de microfoon en bereid je voor om de strenge jury en de complete zaal achterover te laten slaan van de enorme aanwezigheid van de X Factor in jou! Start nu je reis naar beroemdheid en succes door deel te nemen aan de wereldberoemde, en vooral zeer beruchte, X Factor audities, de X Campus om tenslotte je talent te laten zien in de spectaculaire live-shows. Daar telt maar één doel en dat is deze editie van de X Factor op jouw naam te schrijven en eeuwige roem zeker te stellen.

Jouw reis naar wereldfaam hoeft geen eenzame ervaring te zijn, je kan je vrienden gewoon mee laten doen aan de wedstrijd en het tegen ze opnemen in diverse superleuke wedstrijden om te pronken met jouw zangkwaliteiten. Zing mee met 28 nummers waaronder megahits van supersterren als Lady Gaga, Pixie Lott en U2. Tijdens het vertonen van je zangkunsten speel je diverse bonus tracks vrij en krijg je de beschikking over steeds meer en steeds bijzonderdere outfits om je eigen personage de hipste van allemaal te laten worden en er ook met je looks duidelijk uit te springen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

The X Factor (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview