Dance Dance Revolution: Hottest Party 3 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

11 maart 2011 DanceDanceRevolution Hottest Party 3 brengt de dansrevolutie naar een compleet nieuwe level! Deze supergave dansgame is gegarandeerd het middelpunt van je dansfestijn en zal je laten zweten op de stampende nieuwe beats, geweldige meerspeler fun en compleet nieuwe speelmodes.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 28,00
€ 2,50

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 28,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 9,50 Just Dance 3 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 14,90 Just Dance 4 (Wii)
  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 9,99 Michael Jackson: The Experience

Dance Dance Revolution: Hottest Party 3 (Wii) beschrijving

DanceDanceRevolution Hottest Party 3 brengt de dansrevolutie naar een compleet nieuwe level! Deze supergave dansgame is gegarandeerd het middelpunt van je dansfestijn en zal je laten zweten op de stampende nieuwe beats, geweldige meerspeler fun en compleet nieuwe speelmodes.

Dans op het opzwepende ritme op de meegeleverde Wii Dansmat als controller of gebruik het nu ondersteunende Wii Balance Board om lekker los te gaan. Er zijn diverse leuke gimmicks voor je beschikbaar in deze dansgame, zoals de Hip Roll en de Bump Arrows. Je hebt niet alleen heel veel lol met deze game, je zal ook echt zweten en aan je conditie werken ondersteund door heerlijke muziek, waardoor het nooit gaat vervelen.

Je kan je personage aankleden met vette outfits om jezelf de best geklede en hipste danser laten worden in de DanceDanceRevolution wereld. Ben je helemaal nieuw in deze serie, dan biedt de "DDR School" de uitkomst door je aan de hand te nemen om het spel te leren spelen. Je kan spelen in verschillende modes, zoals Work Out Mode, Story Mode en een aantal Kids Modes waar de besturing allemaal net iets eenvoudiger te doorgronden is. In de Lesson Mode kan je alle moves rustig leren door middel van het oefenen van je timing en je danspasjes.

De game wordt compleet gemaakt door de flinke collectie danshits, die in het spel voorhanden zijn, waaronder "Disturbia" van Rihanna, "One Step at a Time" van Jordin Sparks, "My Prerogative" van Bobby Brown en de disco-klassieker "Boogie Wonderland" van Earth, Wind & Fire.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Dance Dance Revolution: Hottest Party 3 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview