Big Brain Academy (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

3 maart 2011 Op de Nintendo DS is de Brain Training serie al jaren een grote rage. Nu is deze rage ook naar de Wii overgeslagen met deze Big Brain Academy for Wii game, die je uiterste van je denkvermogen en creativiteit zal vergen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,2 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,00
3,8 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 12,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Project Zero 2 (Wii) vanaf € 20,99 Project Zero 2 (Wii)
  • Tetris Party Deluxe (Wii) vanaf € 20,99 Tetris Party Deluxe (Wii)
  • Super Monkey Ball: Step & Roll vanaf € 13,99 Super Monkey Ball: Step & Roll
  • Science Papa vanaf ca. € 24,99 Science Papa
  • Escape The Museum vanaf ca. € 8,99 Escape The Museum

Big Brain Academy (Wii) beschrijving

Op de Nintendo DS is de Brain Training serie al jaren een grote rage. Nu is deze rage ook naar de Wii overgeslagen met deze Big Brain Academy for Wii game, die je uiterste van je denkvermogen en creativiteit zal vergen. Maar wees gerust, deze game is helemaal bedoeld om je vaardigheden mee te trainen. De vlakken waar deze puzzelgame je op gaat uitdagen, zijn: denken, onthouden, analyseren, rekenen en herkennen.

Je hersens gebruiken kan je een hoop lol bezorgen op de Big Brain Academy. Er zijn hiervoor vele uitdagende puzzels en denkspelletjes beschikbaar. Dankzij de eenvoudige en snelle besturing met de Wii Remote kan je al je concentratie in je denkvermogen investeren. Het enige wat je fysiek hoeft te doen, is het juiste antwoord aan te wijzen en op A te drukken om je keuze te bevestigen.

Of je nu fladderende vogeltjes moet tellen in een kooi of een trein correct van A naar B laten rijden, je moet zo snel mogelijk het antwoord in de praktijk brengen om te slagen op de academie en de beste van je klas te worden. Je speelt met je persoonlijke Wii om het spel een persoonlijk tintje te geven. Er zijn drie verschillende speelstijlen mogelijk: Brain Quiz, Mentale Maraton en Hersensprint met elk hun eigen unieke uitdagingen. Tot acht spelers kunnen het tegen elkaar opnemen om te strijden om als grootste studiebol van de klas uit de strijd te komen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Big Brain Academy (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview