de Blob (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

3 maart 2011 Alleen de ondeugende en niet zo voor de hand liggende held de Blob kan het al draaiend, springend en stuiterend opnemen tegen de kwaadaardige I.N.K.T. organisatie, die Chroma City een compleet kleurloze toekomst wilt opdringen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 8,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 28,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,99 Kirby's Adventure (Wii)
  • Harvest Moon: Animal Parade (Wii) vanaf ca. € 19,99 Harvest Moon: Animal Parade (Wii)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 12,50 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 11,99 Super Mario Galaxy

de Blob (Wii) beschrijving

Alleen de ondeugende en niet zo voor de hand liggende held de Blob kan het al draaiend, springend en stuiterend opnemen tegen de kwaadaardige I.N.K.T. organisatie, die Chroma City een compleet kleurloze toekomst wilt opdringen. Neem het op tegen hordes tanks, snelle I.N.K.T. racers en de elitetroepen aan Inky soldaten om Chroma City en haar burgers te redden van de grauwheid, die ze te wachten staat.

Bundel je krachten met het Colour revolutionaire leger om je vaardigheden op het hoogste niveau te trainen en er een lekkere kliederboel van te maken. De race tegen de klok om de stad te redden is maar net begonnen en alleen de Blob heeft de moed en de vaardigheden, die nodig zijn om alle kleurloze slechteriken te verslaan en de grauwe kille toekomst af te wenden.

Een leuke extra in deze game vormt de mogelijkheid om je eigen huis persoonlijker te maken met vele mogelijke kleuren, patronen en zelfs geluiden. Maak van je huis een echte bezienswaardigheid in Chroma City en een baken van verzet tegen het zwarte-witte regime. Train je vaardigheden in het verzet door met Prof, Arty, Big en Zip te racen en te vechten in verschillende uitdagingen. Ga ook de strijd aan met je vrienden in één van de acht multiplayer spelvormen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

de Blob (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview