de Blob 2 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

3 maart 2011 Kameraad Zwart is terug met zijn haat tegen kleuren. Vermomd als Papa Blanc probeert hij de verkiezingen te winnen. Als dat hem lukt, zal de wereld om de Blob heen snel zwart/wit worden en zal zijn gehersenspoelde volgers Prisma Stad compleet overnemen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 9,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 10,45

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 15,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,49 Kirby's Adventure (Wii)
  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Harvest Moon: Animal Parade (Wii) vanaf ca. € 19,99 Harvest Moon: Animal Parade (Wii)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 19,95 Super Mario Galaxy 2

de Blob 2 (Wii) beschrijving

Kameraad Zwart is terug met zijn haat tegen kleuren. Vermomd als Papa Blanc probeert hij de verkiezingen te winnen. Als dat hem lukt, zal de wereld om de Blob heen snel zwart/wit worden en zal zijn gehersenspoelde volgers Prisma Stad compleet overnemen.

de Blob moet zijn weg door de enorme en vervuilde Prisma Stad als kleurend vinden. Fabrieken, ijsstations, biosferen en een geweldige ondergronds stelsel aan bunkers moet de Blob doorkruizen om alle levels goed te doorstaan. Om hem te helpen met het navigeren in de duizelingswekkend grote stad werkt de Blob samen met zijn robotvriendje Pinky, die naast een hele nuttige, ook een hele grappige metgezel vormt.

Til de strijd tegen Kameraad Zwart naar een hele nieuwe dimensie door iedere hoek in de grote stad te onderzoeken. Van moderne 3D platformplezier naar klassieke 2D platformgaming zal de Blob tot de laatste snik doorvechten tegen de zwarte-witte ambities van de kwaadaardige grauwe Kameraad Zwart en zijn inktzwarte volgelingen.

Het spel kent een rijkelijk geïllustreerd en meeslepend verhaal om het complot achter de hersenspoelingen te ontrafelen. Naast het hoofdverhaal zijn er vele kleine deelverhaaltjes om even lekker je zinnen te kunnen verzetten en extra beloningen te kunnen verdienen. Gebruik alle nieuwe moves en power-ups om Blob te helpen in zijn strijd en om de overwinning binnen te slepen op de kleurloze boeven. Je kan ook samen met je vrienden ten strijde trekken met een twee- of vier-speler splitscreen mogelijkheid.

WiiMario.nl vind ik leuk!

de Blob 2 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview