Fifa 11 kopen voor de goedkoopste prijs

3 maart 2011 De wereldbekende voetbalgame serie Fifa is alweer toe aan zijn elfde deel en deze is ook voor de Wii verkrijgbaar. Het spel in nog steeds in topvorm en blijft één van de best verkopende sportgames ter wereld.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
3 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 3,00
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 7,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)

Fifa 11 beschrijving

De wereldbekende voetbalgame serie Fifa is alweer toe aan zijn elfde deel en deze is ook voor de Wii verkrijgbaar. Het spel in nog steeds in topvorm en blijft één van de best verkopende sportgames ter wereld. Dit deel heeft compleet nieuwe grafische technieken meegekregen, waarmee de game een nog hoger niveau aan realisme en controle krijgt. Maar de fans zijn ook niet vergeten en vele gewilde uitbreidingen en functionaliteiten zijn ingebouwd.

De Fifa games zijn altijd al geroemd om hun nauwkeurigheid en correctheid, maar de nieuwe Pro Passing techniek brengen de realiteit dichterbij dan ooit. Gecombineerd met een nieuw spelsysteem en natuurgetrouwe speler-interactie lijkt het niet alleen op echt voetbal, het speelt ook bijna als een echt potje voetbal met alle bijbehorende souplesse en intensiteit.

Niet alleen de actie op het scherm is verbeterd, maar ook de nieuwe carrière modus biedt je een complete voetbalmanager simulatie in de game. Je kan het spel ook in verregaande staat personaliseren. Zo kan je een eigen soundtrack toevoegen, je beste hoogtepunten bewaren en zelfs het publiek eigen spreekkoren meegeven! Met vele nieuwe spelers, lichaamstypes en nieuwe online mogelijkheden is dit het ultieme deel van het ultieme voetbalspel.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Fifa 11 aanbieding

Bekijk de trailer/preview