Pro Evolution Soccer 2011 kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 Je bent totaal in controle over de bal in Pro Evolution Socces 2011 (PES 2011). De bekende revolutionaire spelbesturing is in dit nieuwste deel nog nauwkeuriger en krachtiger dan ooit, waarmee je volledige controle hebt over ieder schot, iedere inworp en iedere pass.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 6,50
4,3 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 9,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)

Pro Evolution Soccer 2011 beschrijving

Je bent totaal in controle over de bal in Pro Evolution Socces 2011 (PES 2011). De bekende revolutionaire spelbesturing is in dit nieuwste deel nog nauwkeuriger en krachtiger dan ooit, waarmee je volledige controle hebt over ieder schot, iedere inworp en iedere pass. Hou iedere speler scherp in de gaten met de Shot en Stamina meters, waarmee de algehele fitheid van een speler te zien is. Continu sprinten breekt spelers op termijn op, waarmee zijn passes onzuiverder worden en meer balverlies lijdt.

Verdedigers hebben in deze voetbalgame een boost in intelligentie gekregen waardoor ze beter hun positie houden en niet domweg zomaar achter iedere bal aan gaan lopen. Ze geven veel vaker de voorkeur aan het hinderlijk storen van de tegenstander, hopend op een foutje en het daarop volgende balverlies.

Qua animatie en realisme is de game er ook enorm op vooruitgegaan. Zelfs voor de aftrap zijn de spelers al enorm vloeiend in beeld, maar ook in de wedstrijd zelf geniet je van snelle acceleratie van spelers en realistische tackels en acties, allemaal in een aantal herkenbare individuele stijlen. De omgeving is ook meer gedetailleerd en rijkelijk geillustreerd, wat bijdraagt aan de achtergehele ervaring van deze game.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Pro Evolution Soccer 2011 aanbieding

Bekijk de trailer/preview