Sin and Punishment: Successor of the Skies kopen voor de goedkoopste prijs

21 februari 2011 De Wii krijgt eindelijk een shooter om trots op te zijn in de vorm van dit actievolle avonturenspel van de Japanse ontwikkelaar Treasure. Maak je niet al te druk over de verhaallijn, maar geniet met volle teugen van de adrenaline-kick, wanneer je hordes van steeds krachtiger en bizarder wordende vijanden over je heen krijgt.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 12,99
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 17,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)
  • Pandora's Tower (Wii) vanaf € 45,00 Pandora's Tower (Wii)
  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,99 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)

Sin and Punishment: Successor of the Skies beschrijving

De Wii krijgt eindelijk een shooter om trots op te zijn in de vorm van dit actievolle avonturenspel van de Japanse ontwikkelaar Treasure, dat een vervolg is op het Nintendo 64 spel Sin and Punishment. Maak je niet al te druk over de verhaallijn, maar geniet met volle teugen van de adrenaline-kick, wanneer je hordes van steeds krachtiger en bizarder wordende vijanden over je heen krijgt.

Richt op het scherm met je Wii Remote en schiet mutanten neer met je Blaster of wacht totdat ze dichtbij genoeg zijn om ze een kopje kleiner te maken met een krachtige uithaal van je zwaard. Natuurlijk moet je alle vijandelijke salvo's continu ontwijken als ook het slagveld vanuit de lucht bevechten met je Jetpack of Hoverboard.

Wat deze game een echte klassieker maakt, is de enorme variatie aan omgevingen en vijanden. De eindbazen vormen de kers op de taart, van de eindbaas, die je probeert te pletten met Tetris blokken tot degene waartegen je het met je blote vuisten moet opnemen met als enige handicap, dat je in de boeien geslagen bent! Wanneer je alle 13 in een dozijn shooters wel een beetje gezien hebt, zal je absoluut blij verrast worden met deze geweldige shooter.

Spelkenmerken

  • Pareltje voor de Wii: Dit is de beste shooter voor de Wii, gebracht door de ontwikkelaars van Gunstar Heroes en Ikaruga.
  • Kogelregen: Intense actie in super vloeiende graphics van 60 frames per seconde, zeer gevarieerde vijanden en omgevingen en stoere eindbazen.
  • Wapenbroeders: Nodig een vriend uit om gezamenlijk het slagveld te betreden en met z'n tweeën erop los te knallen.
  • Competitie: Vergelijk jezelf met de beste spelers van de wereld met behulp van direct bijgewerkte lijsten na ieder level.
  • Alles onder controle: Diverse controle-mogelijkheden laten je het spel spelen precies zoals jij dat wilt inclusief ondersteuning voor de Wii Zapper en de Classic Controller.

 

WiiMario.nl vind ik leuk!

Sin and Punishment: Successor of the Skies aanbieding

Bekijk de trailer/preview