Pro Evolution Soccer 2009 kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 De eerste PES voetbalgame op de Wii was revolutionair te noemen. De nieuwe richt en klik besturing, die mogelijk gemaakt wordt door de Wii controllers, gaf de spelers een unieke speelervaring. Eén jaar later brengen de ontwikkelaars van de PES serie het tweede deel uit, waarbij goed geluisterd is naar alle feedback van gamers over de hele wereld.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,2 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 3,99
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 13,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)

Pro Evolution Soccer 2009 beschrijving

De eerste PES voetbalgame op de Wii was revolutionair te noemen. De nieuwe richt en klik besturing, die mogelijk gemaakt wordt door de Wii controllers, gaf de spelers een unieke speelervaring. Eén jaar later brengen de ontwikkelaars van de PES serie het tweede deel uit, waarbij goed geluisterd is naar alle feedback van gamers over de hele wereld.

PES 2009 behoudt de inventieve besturing uit het eerste deel, die zowel de speler aan de bal bestuurt als de andere spelers in zijn directe omgeving. Er is echter ook een meer traditionele besturing ingebouwd, waarmee een tweede speler in co-op mode zijn eigen speler kan besturen en de spelers rondom de speler met balbezit.

Een vernieuwd verdedigingssysteem biedt spelers de mogelijkheid de gelederen nog beter gesloten te houden, terwijl een nieuw aanvalssysteem de speler nog meer controle over het schot te geven door een extra effect aan de bal mee te geven tijdens het schieten. Samen met de verbeterde computerspelers levert PES 2009 een realistisch potje voetbal met een hoge fun factor.

Pro Evolution Soccer 2009 beschikt over de teams, spelers en details van de UEFA Champions League. De steeds populairdere Master League is tevens vertegenwoordigd en er is een verbeterde Champions Road competitie. Om de spelkenmerken af te ronden is er een uitgebreide Edit Mode, diverse online multiplayer mogelijkheden en een speciale Mii trainingssysteem.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Pro Evolution Soccer 2009 aanbieding

Bekijk de trailer/preview