Michael Jackson: The Experience kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 Herleef de magie en dans op de muziek van klassieke tophits van de King of Pop, Michael Jackson. Deze unieke interactie game laat je de beat voelen en danspasjes doen, die je nooit voor mogelijk had gehouden, alsof je in Michael's schoenen staat!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,7 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 6,00
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 25,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 13,99 Just Dance 3 (Wii)
  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 15,99 Just Dance 4 (Wii)
  • Just Dance 2 vanaf € 14,00 Just Dance 2
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance
  • Zumba Fitness 2 (Wii) vanaf ca. € 32,99 Zumba Fitness 2 (Wii)

Michael Jackson: The Experience beschrijving

Michael Jackson Wii spel

Herleef de magie en dans op de muziek van klassieke tophits van de King of Pop, Michael Jackson. Deze unieke interactie game laat je de beat voelen en danspasjes doen, die je nooit voor mogelijk had gehouden, alsof je in Michael's schoenen staat!

Greatest Hits van Michael Jackson op de Wii

Met Michael Jackson: The Experience kan je swingen op een grote hoeveelheid aan verschillende liedjes uit de zeer indrukwekkende verzameling aan hits, inclusief zijn allergrootste hits zoals Beat It en Billie Jean. Doe zijn unieke dansroutines zo nauwkeurig mogelijk na om de spelbeleving naar het hoogste niveau te tillen.

Met zijn allen swingen en dansen

Je kan met vier vriendin spelen met de Wii Remotes, maar natuurlijk hoeft de rest van de kamer absoluut niet stil te blijven zitten. Leer met z'n allen de beroemde Moonwalk en dans op de beat van de discoklassiekers en pophits, die Michael Jackson in zijn leven genoten heeft. Er is ook een intensieve Duo Mode waarin je één tegen één of twee tegen twee de strijd kan aangaan met elkaar. Je kan ook in harmonie met elkaar optredens geven, waarbij de rest van de spelers de achtergrond-dansers kunnen volgen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Michael Jackson: The Experience aanbieding

Bekijk de trailer/preview