Mario Sports Mix kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 De complete vriendengroep uit het Mushroom koninkrijk komt weer eens samen; deze keer om samen een hele verzameling aan sporten te spelen, geheel in Mario stijl uiteraard. En jij mag meedoen!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,8 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 34,99
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 36,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)
  • Pro Evolution Soccer 2011 vanaf € 6,50 Pro Evolution Soccer 2011

Mario Sports Mix beschrijving

De complete vriendengroep uit het Mushroom koninkrijk komt weer eens samen; deze keer om samen een hele verzameling aan sporten te spelen, geheel in Mario stijl uiteraard. En jij mag meedoen! Voor iedere sport gelden de welbekende basisregels gewoon, maar ze hebben allemaal iets extra's meegekregen in Mario traditie, zoals de aanwezigheid van muntjes en speciale voorwerpen, die de chaos en fun naar een heel hoog niveau weten te tillen.

Tijdens het spelen verzamel je zoveel mogelijk muntjes waarmee je bonuspunten kan opbouwen. Deze bonuspunten kan je vervolgens verzilveren door een punt te scoren in de wedstrijd, die je op dat moment speelt. Spelers kunnen voorwerpen verzamelen, zoals een Koopa schild, om in te zetten tegen hun tegenstanders. Vele andere voorwerpen hebben invloed op de bal of andere onderdelen van de sport om het daarmee het andere team zo lastig mogelijk te maken.

Ieder personage heeft zijn eigen unieke vaardigheid, die vrijwel niet tegen te houden is door de tegenpartij, wanneer deze correct uitgevoerd wordt. Zo heeft Mario de beschikking over een Fireball move en Prinses Peach kan een hartjes-aanval inzetten. Gebruik al je vaardigheden en trucjes om je tegenstanders geen moment rust te gunnen. Extra moeilijkheden zijn er af en toe ook te bekennen, zo wordt op DK Dock volleybal op een wat onstabiel veld gespeeld. Op Bowser Jr. boulevard verschijnen her en der mysterieuze bonuscirkels, die zowel een positieve als een negatieve invloed kunnen hebben op het verloop van je wedstrijd.

In iedere wedstrijd kan je met tot drie spelers gezamelijk spelen of je kan in twee bij twee paren met tot vier personen het tegen elkaar opnemen. Laat de wedstrijden maar beginnen!

WiiMario.nl vind ik leuk!

Mario Sports Mix aanbieding

Bekijk de trailer/preview