Wii Fit Plus + Balance Board kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 Wii Fit Plus is de ultieme overtreffende trap van het originele en beroemde Wii Fit. Als je Wii Fit nog niet hebt, kan je gewoon Wii Fit Plus kopen, want daar zitten alle originele onderdelen gewoon bij in, naast natuurlijk alle nieuwe mogelijkheden.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 64,99
4,4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 99,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 13,99 Just Dance 3 (Wii)
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Zumba Fitness 2 (Wii) vanaf ca. € 32,99 Zumba Fitness 2 (Wii)
  • Zumba Fitness (Wii) vanaf € 42,50 Zumba Fitness (Wii)
  • Cyberbike Wii: Magnetic Edition vanaf € 149,99 Cyberbike Wii: Magnetic Edition

Wii Fit Plus + Balance Board beschrijving

Wii Fit Plus is de ultieme overtreffende trap van het originele en beroemde Wii Fit. Als je Wii Fit nog niet hebt, kan je gewoon Wii Fit Plus kopen, want daar zitten alle originele onderdelen gewoon bij in, naast natuurlijk alle nieuwe mogelijkheden. Deze nieuwe onderdelen maken een nog nauwkeurigere en intensievere workout mogelijk en er zijn een aantal leuke nieuwe games aanwezig om het bewegen altijd ook vooral fun te houden. De hele familie kan aan de slag en hebben nooit meer een excuus om niet te bewegen.

Wii Fit Plus maakt je fitness niveau's en vooruitgang nog inzichtelijker en begrijpelijker. Nieuwe specifieke workouts maken het mogelijk nog meer in detail probleemgebieden aan te pakken en te trainen. Er zijn nog steeds drie hoofdgroepen qua beweging, maar ieder onderdeel kan je nu meer in detail meenemen in je sportieve reis en vooruitgang.

In totaal kunnen acht personen hun conditie bijhouden en statistieken over de vooruitgang inzien. Dit wordt allemaal nog makkelijker met het speciale Wii Fit kanaal op de Wii waarmee je je BMI, balans en conditie bij kan houden, zonder dat je de disc in hoeft te voeren. Gewoon even tussendoor checken zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan al je iets te lang je niet met Wii Fit Plus bezig hebt gehouden.

Deze uitvoering van Wii Fit Plus is inclusief het originele Wii Balance Board. Er is ook een versie van Wii Fit Plus zonder Balance Board beschikbaar.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Wii Fit Plus + Balance Board aanbieding

Bekijk de trailer/preview