Shaun White Snowboarding: World Stage kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 Stap in de schoenen van een professionele snowboarder en reis de hele wereld over om het op te nemen tegen de allerbesten. Shaun White Snowboarding: World Stage legt zijn intense focus op de wedstrijden met grote variatiemogelijkheden in instellingen, hellingen en uitdagingen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
2,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,50
3,9 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 9,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Wii Fit Plus vanaf € 8,50 Wii Fit Plus
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix
  • Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii) vanaf € 35,99 Endless Ocean 2: Een zee vol avontuur (Wii)

Shaun White Snowboarding: World Stage beschrijving

Stap in de schoenen van een professionele snowboarder en reis de hele wereld over om het op te nemen tegen de allerbesten. Shaun White Snowboarding: World Stage legt zijn intense focus op de wedstrijden met grote variatiemogelijkheden in instellingen, hellingen en uitdagingen. Race en voer je weergaloze stunts uit op vele memorabele locaties waar alleen Shaun's crew ooit toegang toe heeft gehad! Van de halfpipe in het midden op Time Square in New York tot de meest ruige bergen en afdalingen waar snowboarders ooit afgedaald zijn. Neem je plaats in het wereld strijdtoneel.

Het ontwikkelteam van Ubisoft heeft voor deze game in nauwe samenwerking met Shaun White gewerkt, waardoor de sportgame vol zit met zijn typische stijl, persoonlijkheid en natuurlijk een flinke dosis humor. Dit is om deze reden de meest intense en meeslepende snowboard game voor de Wii.

Naast de normale Wii Remote besturing is deze game ook compatible met de Wii Balance Board en de Wii MotionPlus om een nog realistischere spelervaring te kunnen beleven met dit fantastische spel.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Shaun White Snowboarding: World Stage aanbieding

Bekijk de trailer/preview