Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 In een zenuwslopende race naar de finish gaan Sonic en zijn vrienden de strijd met elkaar aan op diverse racetracks variënd van middeleeuwse kastelen en regenwouden naar drukke steden, die bruisen van het leven, allemaal afkomstig in hoge kwaliteit weergave uit de klassieke Sega games.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
3,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 16,00
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 23,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 15,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Wii Wheel vanaf ca. € 16,99 Wii Wheel
  • Emergency Heroes (Wii) vanaf € 10,00 Emergency Heroes (Wii)
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,49 Kirby's Adventure (Wii)
  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 19,99 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)

Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel beschrijving

Deze versie van Sonic & Sega All-Stars racing is inclusief een uniek blauw stuurwiel, waar je de Wii Remote in kan bevestigen volgens hetzelfde principe als het Wii Wheel.

In een zenuwslopende race naar de finish gaan Sonic en zijn vrienden de strijd met elkaar aan op diverse racetracks variënd van middeleeuwse kastelen en regenwouden naar drukke steden, die bruisen van het leven, allemaal afkomstig in hoge kwaliteit weergave uit de klassieke Sega games. Favorieten zoals Dr. Eggman, Tails, AiAi, Amigo en velen meer racen samen met Sonic in hun unieke racevoertuigen, waar ze iedere laatste druppel power uit persen om topposities te bereiken.

De voertuigen waarin de strijd aangegaan wordt, variëren van auto's, vliegtuigen, motorfietsen en een heuse, speciaal voor AiAi gebouwde, bananenwagen! Geheime shortcuts, snel reactievermogen en het ontwijken van strategische geplaatst obstakels geven je de beste kaarten voor de overwinning. Maar het winnen is slechts een deel van de lol in Sonic & Sega All-Stars Racing!

Ieder karakter heeft zijn eigen special move ter beschikking om verrassingen te veroorzaken tijdens de races. Zo kan Sonic Super Sonic worden, AiAi kan een Banana Blitz oproepen en Tails kan beschikking over zijn befaamde Tails Tornado. Diverse powerups en wapens kunnen al racend verzameld worden om daarna direct tegen je tegenstanders in te zetten, zodat je ze weg kunt knallen van die gewilde nummer één positie.

In de multiplayer modus kunnen tot vier vrienden het tegen elkaar opnemen in een actievolle split-screen weergave. Tot wel acht spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen in deze ultieme racebelevenis voor de Wii.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel aanbieding

Bekijk de trailer/preview