Mario Kart Wii + Wii Wheel kopen voor de goedkoopste prijs

2 maart 2011 Nintendo heeft Mario en consorten met hun snelle racemonsters nieuw leven in geblazen en nu ook voor de Wii beschikbaar gemaakt. Banen en arena's vanuit allerlei voorgaande delen van Mario Kart komen in deze nieuwe versie ook weer voorbij, maar er is ook genoeg nieuws aan deze racegame toegevoegd.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,8 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,00
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 58,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Wii Wheel vanaf ca. € 16,99 Wii Wheel
  • Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel vanaf € 16,00 Sonic & Sega All-Stars Racing + Stuurwiel
  • Emergency Heroes (Wii) vanaf € 10,00 Emergency Heroes (Wii)
  • New Super Mario Bros. U (Wii U) vanaf € 34,95 New Super Mario Bros. U (Wii U)
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,49 Kirby's Adventure (Wii)

Mario Kart Wii + Wii Wheel beschrijving

Nintendo heeft Mario en consorten met hun snelle racemonsters nieuw leven in geblazen en nu ook voor de Wii beschikbaar gemaakt. Banen en arena's vanuit allerlei voorgaande delen van Mario Kart komen in deze nieuwe versie ook weer voorbij, maar er is ook genoeg nieuws aan deze racegame toegevoegd.

Deze Wii versie is de beste uit de serie tot nu toe met drie verschillende manieren om het spel te besturen en met een Wii Wheel erbij ingesloten. De wereldwijde race is klaar voor de start met vele nieuwe trucjes, racebanen en speelmanieren! Ga de strijd aan in Grand Prix circuits of speel levels met de nadruk op je vaardigheden. Terwijl je steeds beter en sneller wordt, komen er steeds meer geheime uitdagende nieuwe tracks beschikbaar. Racen met je vrienden kan zowel op het circuit als in diverse Battle Arena's.

Karakters

Alle bekende en favoriete Nintendo karakters spelen mee in deze game: Mario, Luigi, Prinses Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Bowser en Toad. Maar er zijn ook zat nieuwe karakters van de partij, inclusief de mogelijkheid om zelfs je eigen persoonlijke Wii in de strijd in te zetten!

Special moves

Of je nu aan het racen bent over een met obstakels gevuld circuit of aan het strijden bent in de arena, de sleutel tot de overwinning liggen in het driften en gooien van objecten naar je tegenstanders. Spelers kunnen de Wii Remote schudden terwijl ze net een sprong maken om een extra snelheidsboost te krijgen. Op de motor kunnen spelers de Wii Remote omhoog kantelen om zo een supergave wheelie te doen.

Nintendo Wifi

Geheel in de stijl van Mario Kart heeft Nintendo de meerspelermogelijkheden naar een nog hoger niveau weten te tillen met behulp van het gebruik maken van de ingebouwde Wifi verbinding. Je kan met tot 12 spelers online het circuit betreden of met z'n tweeën op één scherm met daarbij tot 10 extra online spelers.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Mario Kart Wii + Wii Wheel aanbieding

Bekijk de trailer/preview