Call of Duty: Modern Warfare kopen voor de goedkoopste prijs

28 februari 2011 De populairste shooter allertijden, Call of Duty 4: Modern Warface, is eindelijk beschikbaar gemaakt voor de Wii met de naamstoevoeging "Reflex". De welbekende en meeslepende spelervaring, die deze topgame biedt, is nu eindelijk bereikbaar voor triggerhappy Wii spelers, compleet met de superuitgebreide multiplayer opties waaronder de 10-speler co-op modus en de Squadmate modus.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 24,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Metroid Prime 3: Corruption vanaf € 6,00 Metroid Prime 3: Corruption
  • Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) vanaf ca. € 11,99 Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii)
  • Call of Duty: Black Ops vanaf € 13,99 Call of Duty: Black Ops
  • Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U) vanaf ca. € 14,99 Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U)
  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)

Call of Duty: Modern Warfare beschrijving

De populairste shooter allertijden, Call of Duty 4: Modern Warface, is eindelijk beschikbaar gemaakt voor de Wii met de naamstoevoeging "Reflex". De welbekende en meeslepende spelervaring, die deze topgame biedt, is nu eindelijk bereikbaar voor triggerhappy Wii spelers, compleet met de superuitgebreide multiplayer opties waaronder de 10-speler co-op modus en de Squadmate modus. De game kent meer dan 70 wapens en verschillende uitrustingen en heeft zelfs ondersteuning voor de Wii Zapper.

In Call of Duty: Modern Warface wordt je ingezet in moderne brandhaarden verspreid over de wereld. Je kan als een Amerikaanse marinier vechten en als een Britse S.A.S. soldaat. Het plot zit vol onverwachte en geweldadige wendingen en je moet al de moderne wapens en vuurkracht inzetten, die je ter beschikking staat in het spel met snelle nauwkeurigheid en communicatie om de beste uitkomst te garanderen. Ga ook online de strijd aan in een unieke multiplayer ervaring via de Nintendo Wifi verbinding.

Voor het eerst in de Call of Duty serie kan je in Squadmate modus samen met een vriend de levels doorspelen op één scherm. De tweede Wii Remote kan op ieder moment ingeschakeld worden om je maat met extra vuurkracht bij te staan in het heetst van de strijd. Online is er echter nog veel meer multiplayer fun te vinden! Team Deathmatch, Free for All, Search & Destroy en Arcade Mode zijn slechts enkele van de beschikbare spelmodussen. Verras je vrienden en vijanden ook met Air Strikes en aanvalshelicopters om de strijd nog heter te maken en nog meer kills te scoren.

Ook dit deel beschikt weer over geweldig grafisch geweld, hoge kwaliteit omgevingen en fantastische special effects, zoals je die gewend bent geraakt van deze super gameserie. Daarbij is het speciaal op het Wii platform mogelijk de Wii Zapper in te zetten in de strijd. Alle controls zijn volledig aan te passen aan je eigen voorkeuren. De game krijgt echt een extra dimensie door het met deze controller te spelen. Wii Remote en Nunchuck in de Wii Zapper bevestigen en je bent helemaal klaar van de keiharde actie!

WiiMario.nl vind ik leuk!

Call of Duty: Modern Warfare aanbieding

Bekijk de trailer/preview