Just Dance 2 kopen voor de goedkoopste prijs

27 februari 2011 Het dansfenomeen van de afgelopen jaren is terug als de beste party game om op de Wii je dansmoves te demonstreren. Het spel biedt net zoveel fun als het eerste deel, maar volgt nu nog nauwkeuriger je bewegingen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 14,00
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 16,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Just Dance 3 (Wii) vanaf € 13,99 Just Dance 3 (Wii)
  • Just Dance 4 (Wii) vanaf € 15,99 Just Dance 4 (Wii)
  • Michael Jackson: The Experience vanaf € 6,00 Michael Jackson: The Experience
  • Just Dance vanaf € 11,49 Just Dance
  • Zumba Fitness 2 (Wii) vanaf ca. € 32,99 Zumba Fitness 2 (Wii)

Just Dance 2 beschrijving

Het dansfenomeen van de afgelopen jaren is terug als de beste party game om op de Wii je dansmoves te demonstreren. Het spel biedt net zoveel fun als de originele Just Dance, maar volgt nu nog nauwkeuriger je bewegingen. Zo kan je nog beter beoordeeld worden en kan je op de juiste vlakken tips krijgen om jezelf te verbeteren.

De basis is verder gewoon gelijk gebleven: hou de Wii Remote en de Nunchuck in je handen en probeer zo goed en vloeiend mogelijk de bewegingen na te doen, die je op het scherm ziet. Ieder nummer heeft zijn eigen speciale dansroutine en als je wilt, mag je natuurlijk altijd meezingen met behulp van de songteksten, die op het scherm getoond worden.

Je hoeft het echter niet helemaal alleen te doen. Het doel is natuurlijk om met je vrienden lol te hebben en dat is nu makkelijker dan ooit met de speciale duet, co-op en competitie modes. Het maakt helemaal niet uit hoe goed je bent, het gaat allemaal op de eerste plaats om de fun.

Spelkenmerken

  • De wereldwijde succesgame is terug met nog nauwkeurigere bewegingsdetectie waarmee je nog beter de dansmoves kan oefenen.
  • Fun met iedereen met de speciale actie party modus, dans battles met tot acht spelers en dans duets.
  • Dans mee op de muziek van meer dan 40 nummers met ieder zijn eigen choreografie, van de Bangles en Beastie Boys tot Wham! en Vampire Weekend.
  • Online kan je zelfs nog meer nummers downloaden via WiiWare met nummers van vele genres.
  • Blijf fit met behulp van de Just Dance zweet-meter, die je precies vertelt hoeveel calorieën je al verbrand hebt met je dansmoves.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Just Dance 2 aanbieding

Bekijk de trailer/preview