Metroid Prime 3: Corruption kopen voor de goedkoopste prijs

25 februari 2011 De Galactic Federation's Base Sector Zero wordt aangevallen door bendes ruimtepiraten. Samus moet als de gesmeerde bliksem de generator aanzwengelen om het verdedigingssysteem in werking te stellen. Maar wanneer ze bijna zover is, staat er haar iets verschrikkelijks te wachten.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 14,99
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 44,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)
  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,00 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 32,99 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 22,50 The Legend of Zelda: Twilight Princess

Metroid Prime 3: Corruption beschrijving

De Galactic Federation's Base Sector Zero wordt aangevallen door bendes ruimtepiraten. Samus moet als de gesmeerde bliksem de generator aanzwengelen om het verdedigingssysteem in werking te stellen. Maar wanneer ze bijna zover is, staat er haar iets verschrikkelijks te wachten.

De oorlog, die begonnen is door duistere Dark Samus en de ruimtepiraten, woedt op vele planeten, die ze proberen te besmetten en onder controle te krijgen via de zogenaamde Phazon zaden. Spelers moeten met de Wii Remote en Nunchuck de strijd aangaan op verre en vreemde buitenaardse werelden om deze zaden te vernietigen, voordat het te laat is. Alleen het redden van de besmette planeten is echter niet genoeg, je moet het uiteindelijk ook opnemen tegen je aartsvijand Dark Samus.

Naast behendig de Wii Remote controller en de Nunchuck te gebruiken om te richten en al vliegend of rennend welgemikte schoten te lossen, staat er een compleet arsenaal aan verschillende wapens voor je ter beschikking. Op vertrouwde Metroid wijze worden deze wapens steeds krachtiger hoe verder je in het spel komt. Je zal snel merken, dat deze actiegame veel meer is dan een traditionele first-person shooter.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Metroid Prime 3: Corruption aanbieding

Bekijk de trailer/preview