The Legend of Zelda: The Wind Waker HD kopen voor de goedkoopste prijs

12 oktober 2014 Nintendo heeft de succesvolle Zelda game The Wind Waker van de GameCube geremastered overgezet naar de Wii U. Ga op avontuur met Link in cartoonstijl in geweldige HD kwaliteit op de nieuwe Wii U en laat je verrassen door alle grote en subtiele veranderen, die Nintendo doorgevoerd heeft in deze nieuwe versie.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 44,99
4,9 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 49,99
€ 1,95
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 53,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 55,00
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 57,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,99 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 23,99 The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Okami vanaf ca. € 20,99 Okami
  • Kirby's Epic Yarn vanaf ca. € 29,99 Kirby's Epic Yarn

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD beschrijving

Deze nieuwe versie van de klassieker The Wind Waker uit de Zelda reeks biedt een aantal grote en kleinere voordelen op het origineel van de GameCube. De grootste verandering is de volledig vernieuwde graphics, die nu in Full HD 1080p is en over betere licht/schaduw effecten beschikt. Kleinere wijzigingen zijn te vinden in de gameplay en besturing van het spel. De nieuwe versie is uitgebracht ter gelegenheid van het 10 jarige jubileum van het origineel.

Wijzigingen in gameplay

Alles in de Wind Waker wereld is zo goed als hetzelfde gebleven op een aantal kleine verbeteringen na. Zo wordt er goed gebruik gemaakt van de nieuwe Wii U GamePad, waarop je de plattegrond en je voorwerpen goed kan bekijken. De Tingle Tuner, waarmee je een Game Boy Advance kon aansluiten op de GameCube, is verdwenen. Daarvoor in de plaats is de Tingle Bottle, waarmee je berichtjes, zoals verzoek om hulp bij het spelen, kan versturen als flessenpost. Alle berichtjes worden binnen het Miiverse verzonden en spoelen in het spel aan op het strand. Je kan meer foto's opslaan en zelfs een selfy nemen met Link. Tot slot zijn de wat saaiere onderdelen van het origineel een stuk versneld, waaronder het varen en het opvissen van schatten.

Het is heerlijk om weer de oude vertrouwde sfeer op te roepen in een geheel vernieuwde uitvoering met mooier en scherper beeld, verbeterde gameplay en ook geremasterde muziek en geluidseffecten. Ga snel op avontuur samen met Link in The Wind Waker HD!

WiiMario.nl vind ik leuk!

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD aanbieding

Bekijk de trailer/preview