The Legend of Zelda: Twilight Princess kopen voor de goedkoopste prijs

25 februari 2011 Wanneer een akelige duisternis over het land van Hyrule valt, is het aan de eenvoudige boerenzoon Link om het land te redden van het kwade en moet hij zijn dierlijke kracht laten ontwaken!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,8 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 23,99
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 29,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD vanaf € 44,99 The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,99 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare

The Legend of Zelda: Twilight Princess beschrijving

Wanneer een akelige duisternis over het land van Hyrule valt, is het aan de eenvoudige boerenzoon Link om het land te redden van het kwade en moet hij zijn dierlijke kracht laten ontwaken!

Link leeft een rustig boerenleven in een klein dorpje in een landelijke omgeving. Hij wordt door de burgermeester opgedragen om naar de belangrijke raadsvergadering te gaan, de zogenaamde Hyrule Summit. Hij gehoorzaamt keurig en gaat op weg, nog onwetend van de duisternis, die aan het vallen is.

Zodra hij de duisternis in gaat, de Twilight Realm, verandert hij in een wolf en wordt hij direct gevangen genomen. In de kerkers krijgt hij hulp van een mysterieus wezen Midna genaamd en met behulp van haar magische krachten weet hij te ontsnappen. Voor hem ligt nu de nobele taak het land te bevrijden van de duisternis.

Link moet het uitgestrekte land van Hyrule bereizen om de vele mysteries te ontrafelen, die er op zijn pad terecht komen. Op zijn reizen ontmoet hij vele vriendelijke behulpzame mensen, moet hij puzzels oplossen en zich door vele gevaarlijke situaties heen vechten. Terug in de Twilight Realm moet hij al zijn dierlijke krachten en de magische krachten van Midna inzetten om het er levend van af te brengen en verder te komen in zijn missie.

Naast zijn vertrouwde zwaard en schild kan Link ook gebruik maken van pijl en boog, een heus paard en een keur aan andere voorwerpen. De veelzijdige Wii Remote kan dienst doen als hengel terwijl een zwaai met de Nunchuck een verwoestende draaiaanval inzet.

WiiMario.nl vind ik leuk!

The Legend of Zelda: Twilight Princess aanbieding

Bekijk de trailer/preview