Batman Arkham City (Wii U) kopen voor de goedkoopste prijs

14 januari 2013 Batman: Arkham City (Armoured Edition) is gebaseerd op de originele Batman licentie van DC Comics. Het verhaal speelt zich af in Arkham City. Deze plek is het nieuwe thuis van Gotham's criminelen en is tot op het bot beveiligd, zodat ook de grootste boeven geen kans maken op ontsnappen. In Arkham City bevinden zich dan ook de grootste boeven uit Gotham, zoals The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en vele andere mindere goden.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 13,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,99
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 25,00
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 25,99
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 49,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD vanaf € 44,99 The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
  • New Super Mario Bros. U (Wii U) vanaf € 34,95 New Super Mario Bros. U (Wii U)
  • Assassin's Creed 3 (Wii U) vanaf ca. € 14,99 Assassin's Creed 3 (Wii U)
  • Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U) vanaf ca. € 14,99 Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U)

Batman Arkham City (Wii U) beschrijving

Arkham City: Armoured Edition

Arkham City is het thuis van vele beroemde en beruchte Gotham boeven, zoals The Joker, The Riddler en The Penguin. Rocksteady Studios heeft om deze setting deze nieuwste Batman game ontwikkeld, die met een speciale uitvoering voor de Wii U schittert met geweldige graphics en spannende gameplay. Het verhaal neemt je helemaal mee in het duistere Arkham City als The Dark Knight om zelf te ervaren hoe het is als Batman gerechtigheid te moeten garanderen. De Armoured Edition maakt speciaal gebruik van de uitgebreide extra besturingsmogelijkheden van de nieuwe Wii U controller en het Touchpad erop.

Nieuw pak, nieuwe krachten

Batman kan in deze nieuwe game gebruik maken van een vernieuwde versie van zijn bekende pak. Met de zogenaamde Battle Armored Tech Mode (B.A.T. Mode) krijgt Batman een power boast door middel van het opsparen van kinetische energie tijdens de vele gevechten. Deze energie kan je vervolgens weer loslaten tijdens het vechten, waarmee je je tegenstanders enorme extra krachtige klappen kunt uitdelen. Je kan deze energie ook gebruiken om je extra bewust te worden van je omgeving om vijanden te lokaliseren en beter te doorzien.

Speciale Wii U controller functies

Speciaal voor de nieuwe Wii U controller is deze game uitgerust met unieke touchscreen mogelijkheden. De controller is ideaal voor het inzien van je verzamelde objecten en wapens. Je kan zelfs bommen uitzetten en laten ontploffen. Er is tevens een zogenaamde Sonar modus, waarmee je pijlsnel je directe omgeving kunt scannen en daar tactisch voordeel uit kunt halen. Natuurlijk kan je ook een realtime plattegrond van Gotham oproepen om snel te kunnen navigeren. De gevoelige Wii U controller laat je tot slot ook de Batarang nauwkeurig besturen om het daarmee tot een zeer krachtig wapen te transformeren.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Batman Arkham City (Wii U) aanbieding

Bekijk de trailer/preview