ZombiU (Wii U) kopen voor de goedkoopste prijs

9 januari 2013 Londen is gevallen! Het zombievirus heeft de Engelse hoofdstad tot puin gereduceerd en grijpt als een dolle om zich heen. Ben jij voorbereid op deze tweede grote plaag in de roerige geschiedenis van Londen? Honderdduizenden slachtoffers vallen rondom de statige Big Ben, waarmee ook weer honderdduizenden zombies ontstaan om nog meer dood en verderf te zaaien. Deze geweldadige Wii U exclusieve game maakt gebruik van allerlei innovatieve nieuwe mogelijkheden van de Wii U en de touchpad controller!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,99
€ 2,50
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 9,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,00
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 299,99
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare
  • Sin and Punishment: Successor of the Skies vanaf € 12,99 Sin and Punishment: Successor of the Skies
  • Metroid Prime 3: Corruption vanaf € 14,99 Metroid Prime 3: Corruption
  • Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) vanaf ca. € 11,99 Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii)
  • Call of Duty: Black Ops vanaf € 12,50 Call of Duty: Black Ops

ZombiU (Wii U) beschrijving

De beroemde gamestudio Ubisoft heeft met ZombiU een Wii U exclusieve titel afgeleverd met een spannend verhaal, dat zich afspeelt in het hedendaagse Londen, Engeland. Een verschrikkelijke virusuitbarsting heeft daar het grootste deel van de inwoners besmet met een nietsontziend zombievirus. Eens normale en vredelievende mensen veranderen langzaam maar zeker in bloeddorstige hersenloze zombies, die de hele stad in puin leggen. Aan jou de taak te overleven in deze stad in dit First Person Shooter spel. Het leuke aan dit Wii U spel is dat je als dood gaat, je telkens terugkeert als een andere overlevende. Je kan dan in de stad op zoek gaan naar je oude lichaam om je spullen en wapens terug te halen. Let er wel even op, dat je lichaam natuurlijk nu ook door het zombievirus is besmet!

Speciaal ontwikkeld voor de Wii U

ZombiU is speciaal door Ubisoft ontwikkeld voor de Wii U en dat kan je goed zien en merken! Zo worden er diverse innovatieve spelelementen benut via de Touchpad Controller, die het spel een unieke beleving maken. De Wii U Controller is je zogenaamde Survival Kit in zombiewereld. Ten eerste kan je overzichtelijk al je verzamelde spullen en wapens bekijken en eventueel combineren. Ten tweede kan je de controller inzetten om op grote afstand te kijken en zombies te elimineren. In Multiplayer Modus kan je tegenspeler de rol van Zombie Meester op zich nemen en her en der zombies laten opstaan om het jou extra moeilijk te maken. Met je Classic Controller kan jij dan overleven en zombies afslachten, terwijl je tegenstanders het jou zo moeilijk mogelijk probeert te maken met de Touchpad Controller als ultiem overzichtswapen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

ZombiU (Wii U) aanbieding

Bekijk de trailer/preview