Assassin's Creed 3 (Wii U) kopen voor de goedkoopste prijs

29 november 2012 Eindelijk is het zover! Assassin's Creed is met deel 3 het eerste van de reeks op de Wii. De kracht en HD graphics van de Nintendo Wii U maken dat mogelijk. Kruip in de huid van een Indiaanse assassin en volbreng je missies in de uitdagende en zeer gevaarlijke setting van de Amerikaanse Burgeroorlog. Jaag op je vijanden op bloederige slagvelden, ondoordringbare wildernis en zelfs de ruige oceaan met een keur aan wapentuig waarbij voor het eerst ook vuurwapens tot de mogelijkheden behoren!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 14,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,75
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 18,00
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 17,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

 • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD vanaf € 44,99 The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
 • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,99 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
 • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
 • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 23,99 The Legend of Zelda: Twilight Princess
 • Okami vanaf ca. € 20,99 Okami

Assassin's Creed 3 (Wii U) beschrijving

Assissin's Creed voor de Wii U

Assassin's Creed 3 is een welbekende game, die nu eindelijk ook op de Wii te spelen is. Zoals de vorige delen kruip je ook nu weer in de huid van een assassin, een huurmoordenaar. Onopvallend beweeg je je onder de mensen, altijd bezig met een uitdagende missie en geheime opdrachten. In dit nieuwe deel bevind je je midden in de Amerikaanse Burgeroorlog. Eigenlijk is dit spel het vijfde in de succesvolle reeks, maar het eerste waarin je met vuurwapens aan de gang mag. De nieuwtjes in deze Wii U titel vormen: een heel nieuw karakter, een link naar de bekende Desmond Miles uit eerdere titels, zeeslagen, Idianen wapens, verbeterde game engine, animatie en weersomstandigheden waar je rekening mee moet houden.

Een revolutie in Assassin's Creed

De Amerikaanse kolonies, 1775: Een dappere jonge soldaat vecht voor het behoud van zijn vaderland. Maar wat begint als eenvoudige territoriale strijd, mondt al snel uit in een uitdagende reis naar een bestaan als volwaardig lid van het illustrere Assassin's gilde. Je bent Conner van gemengd Indiaans en Engels bloed. Boven alles vecht je voor de vrijheid van jouw clan en familie. Je tocht brengt je van bloederige slagvelden naar drukke steden, verradelijke jungle en zelfs de woelige oceaan. Je strijd mengt zich met de eeuwenlange vete tussen de Assassin's Order en de gezworen vijand, de Tempeliers. Assassin's Creed III voor de Wii U plaatst je met nog meer realisme en bewegingsvrijheid in een uitdagend en continu spannend spel van leven en dood.

Nieuw in dit Wii spel

 • Speel met het nieuwe karakter Conner en gebruik traditionele Indiaanse wapens en vechttechnieken, gemixed met oude bekende steekwapens en nieuwe vuurwapens.
 • Leve de revolutie! Vecht mee in de Amerikaanse Burgeroorlog van Lexington tot Bunker Hill met achter de schermen historische figuren als George Washington en Benjamin Franklin.
 • Verken weer een hele nieuwe wereld en jaag op je vijanden in drukke steden of bloederige slagvelden tot diep in Amerika.
 • Verbluffende nieuwe designs en graphics nu in HD resolutie op de Wii U met een verbeterd vechtsysteem nu met schiet mogelijkheden.
 • Kies het ruime sop en ga ook op zee de strijd aan met je tegenstanders door het commando op je te nemen van een heus oorlogsschip.
 • Intense multiplayer actie met je vrienden in nieuwe omgevingen, spelmodes en karakters.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Assassin's Creed 3 (Wii U) aanbieding

Bekijk de trailer/preview