New Super Mario Bros. U (Wii U) kopen voor de goedkoopste prijs

28 november 2012 Natuurlijk kan Mario niet achterblijven bij de nieuwe Nintendo Wii U. Zijn eigen welbekende spelreeks krijgt ook op de Wii U een vervolg. Volg Mario, Luigi en alle vrienden in het nieuwste Super Mario Bros avontuur en ga de strijd aan met alle bekende en onbekende vijanden door de magische wereld van Mario op de Wii U.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 34,95
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 40,99
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 49,99
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 55,00
€ 2,50
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 54,99

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 15,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 19,95 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 12,99 Super Mario Galaxy
  • New Super Mario Bros. Wii vanaf € 20,00 New Super Mario Bros. Wii
  • Mario Sports Mix vanaf € 34,99 Mario Sports Mix

New Super Mario Bros. U (Wii U) beschrijving

Mario op de Wii U

New Super Mario Bros. U is het nieuwste platform avontuur van Mario, Luigi, Toad en alle andere oude bekenden. Maar nu ook een heel nieuw karakter... jouw eigen Mii. Speel het spel met je Mii voor een nieuwe dimensie in het Mushroom Kingdom en alle andere nieuwe spannende werelden, die aan jouw voeten liggen om ontdekt te worden. Natuurlijk ook met nieuwe power-ups en andere spelelementen. Tot maar liefst 5 spelers (1 speler speelt dan met de nieuwe Wii U controller) kunnen tegelijkertijd spelen voor een totaal nieuwe belevenis. Baan je weg door de vele uitdagende levels! Klim tegen muren op als Mario de Vliegende Eekhoorn of laat je heerlijk door de lucht vervoeren met Balloon Baby Yoshi.

Nieuwe spelbelevenis

Naast het oude vertrouwde Red de Prinses verhaal zijn er nu ook de speciale game modes Boost Rush en Challenge Mode. In Boost Rush kunnen 2 tot 5 spelers samenwerken om uitdagende levels zo snel mogelijk af te leggen. Het beeld scrollt automatisch vooruit, dus je wordt echt opgejaagd om het veld zo snel mogelijk uit te spelen. Hoe meer muntjes je verzamelt, hoe sneller het scrollen gaat. Achteraf kan je achteruit gezakt de prestaties samen terugkijken en analyseren.

In de Challenge Mode vind je vele single- en multiplayer uitdagingen, waarin diverse bekende Super Mario elementen gecombineerd zijn tot een hele nieuwe belevenis vol competitie en lol. Door de hoogste scores te behalen, speel je automatisch nieuwe uitdagingen vrij. In de Boost Mode Challenges kan je naar hartelust oefenen op multiplayer vlak om de Boost Rush zo goed mogelijk te kunnen leren spelen. Je kunt altijd achteraf terugkijken hoe het ging en waar de nodige verbeteringen goed uit zouden komen.

Wii U Speciale Features

De Wii U biedt een hele nieuwe manier van spelen en dat geldt ook zeker voor deze New Super Mario Bros U game. Zo kan je vanuit het niets via de Wii U GamePad zogenaamde Boost Blocks tevoorschijn toveren om op strategische plekken en momenten zelfs de meest uitdagende extraatjes te kunnen bereiken. Je kan er ook vijanden mee afleiden. Je kan ook tijdens het spelen op het televisiescherm switchen naar het touchscreen om toch verder te kunnen spelen als iemand anders even televisie zou willen kijken. Tot slot kan je op het GamePad scherm nuttige en leuke informatie zien over andere spelers tijdens het spelen op de Wii U, mits je verbinding hebt gemaakt met het internet.

WiiMario.nl vind ik leuk!

New Super Mario Bros. U (Wii U) aanbieding

Bekijk de trailer/preview