Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U) kopen voor de goedkoopste prijs

28 november 2012 Het stevig geanticipeerde vervolg in de wereldberoemde Call of Duty reeks is gearriveerd! Nu op de Wii U met HD graphics en voldoende snelheid om intense battles te beleven. Black Ops 2 borduurt verder op het succes van zijn voorganger en beloofd weer een weergaloos spectakel te leveren. Call of Duty Black Ops 2 is dé First Person Shooter in zijn soort en de Wii U is er helemaal klaar voor!

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 11,99
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 11,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,99
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 25,99
€ 1,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare
  • Metroid Prime 3: Corruption vanaf € 14,99 Metroid Prime 3: Corruption
  • Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii) vanaf ca. € 11,99 Call Of Duty - Modern Warfare 3 (Wii)
  • Call of Duty: Black Ops vanaf € 12,50 Call of Duty: Black Ops
  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)

Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U) beschrijving

Nieuwe generatie van oorlogsvoering

Het nieuwe Black Ops 2 gaat weer een stapje verder dan alle beroemde en beruchte voorgangers in de succesvolle Call of Duty reeks. Deze First Person Shooter weerlegt de grenzen en weet de fans zeker weer blij te verrassen. Nu kan je ook met je Nintendo Wii U eindelijk genieten van de weergaloze HD graphics voor meer intense beleving van de strijd offline en online. In Black Ops 2 wordt je als speler in een toekomstige scenario's geplaatst waar technologie en de wapenindustrie samen zeer krachtige en verrassende wapens op hebben geleverd. Je mag je weer in de huid begeven van de oude bekende Frank Woods. Maak kennis met de nieuwe generatie aan oorlogsvoering en strijd leveren!

Intense actie met HD graphics

Beleef deze supergame nu ook tot in de puntjes op je Wii U systeem. Verbaas je over de snelheid en schoonheid van de HD beelden en de verbeterde gameplay. Het niet-lineaire verhaal brengt je van slagveld naar slagveld, waar je op leven en dood moet strijden om je missies succesvol af te ronden. Zo kom je in een futuristische Koude Oorlog terecht, krijg je te maken met verrassende flashbacks van historische gebeurtenissen en kan je tevens in de huid kruipen van diverse leden van de Mason familie. Let wel goed op, want iedere beslissing die je in Black Ops 2 neemt, kan invloed hebben op het verloop van het verhaal en kan diverse consequenties op je pad werpen. Zo kan je wel het spel meerdere malen spelen met mogelijk telkens een net iets ander spelverloop.

Black Ops 2 nieuwe wapens en levels

Dit Wii U spel zit vol met nieuwe futuristische wapens, zoals de dodelijke Quadrotor Guns. Daarnaast staan er vele voertuigen voor je klaar om het strijdveld mee te betreden. Het verhaal laat je op vele momenten verrassen met nieuwe wapens en mogelijkheden om voertuigen zelf te besturen. Er is in Black Ops 2 ook een heuze boef in het verhaal aanwezig. De mysterieuze Raul Menendez zit achter vele wreedheden en dient zo snel mogelijk uit de weg geruimd te worden. Ga het avontuur aan en zoek uit wie deze persoon precies is.

Speciale Wii U voordelen

De Nintendo Wii U zorgt niet alleen voor snelle HD beelden en soepele gameplay. De unieke controller met ingebouwd touchscreen biedt daarnaast vele nieuwe mogelijkheden. Black Ops 2 maakt daar graag gebruik van! Zo kan je maps op het scherm tonen, maar ook overzichten zoals je perks behoren tot de mogelijkheden van de Wii U controller. Dit biedt een unieke spelervaring, die uniek is voor het Nintendo Wii U platform. Black Ops 2 is ontwikkeld door Treyarch in de traditie van de eerste Black Ops. Niet alleen de Campaign singleplayer modus zal je van de straat houden, vooral de onovertroffen multiplayer ervaring neemt je volledig in beslag en zuigt je helemaal in de intense strijd in diverse creatieve en spannende levels.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Call Of Duty - Black Ops 2 (Wii U) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links