Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

13 augustus 2012 Batman en Robin keren terug op de Wii in de spannende nieuwe game LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Deze nieuwe LEGO game, staat al lange tijd bovenaan het verlanglijstje van alle liefhebbers, die met z'n allen al bijna 11 miljoen LEGO spelletjes gekocht hebben! Ook deze nieuwste LEGO telg staat weer bol van de actie en avontuur, waar ditmaal Batman en Robin, samen met vele vrienden en vijanderen de hoofdrol in vervullen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,99
€ 2,50
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 16,99
€ 1,95
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 16,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 24,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 27,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 23,99 The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare
  • Super Smash Bros. Brawl (Wii) vanaf € 19,50 Super Smash Bros. Brawl (Wii)

Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) beschrijving

Nieuwste LEGO avontuur boordevol actie

Het zogenaamde dynamische duo, zoals Batman en Robin samen vaak genoemd worden, mag deze keer de krachten bundelen met vele andere DC helden. Zo zullen Superman, Wonder Woman en de Green Lantern hun opwachting maken om Batman en Robin bij te staan. Daar tegenover staan de vijanden van de mensheid klaar om chaos te scheppen, zoals natuurlijk de Joker, maar ook Lex Luthor doet een duit in het zakje. Fans van LEGO en fans van de klassieke Amerikaanse comics kunnen hun vingers aflikken bij dit spannende nieuwe LEGO avontuur voor de Nintendo Wii, dat ook de nodige komische noten heeft om een lach op je gezicht te toveren.

Superhelden tegen superboeven in Gotham City

Het avontuur begint met de jaarlijkse "Man of the Year" verkiezing, die gewonnen wordt door Bruce Wayne, die zoals we allemaal weten natuurlijk bijklust als Batman. De feestelijke avond wordt vlak voor de uitreiking bruut verstoord door een hele lading Batman vijanden, onder aanvoering van aartsvijand de Joker. Na veel actie weten Batman en Robin alle boeven weer achter tralies te krijgen, inclusief na wat extra moeite de Joker zelf. Deze laatste weet echter te ontsnappen uit de gevangenis dankzij de hulp van Lex Luthor. Luthor heeft een nieuw krachtig wapen in handen, namelijk de zogenaamde Deconstructor. Hiermee kunnen allerlei zaken volledig uit elkaar gehaald worden, wat natuurlijk de nodige LEGO blokjes op het scherm tovert. Batman en Robin moeten alles uit de kast halen in de strijd tegen de boze krachten en dit nieuwe superwapen. Alle superhelden vrienden van de twee vechten mee om het kwaad een halt toe te roepen.

LEGO Batman 2 spelkenmerken

  • Verken de complete uitgestrekte stad Gotham City in de Batmobile, Batwing en meer voertuigen
  • Gebruik nieuwe superkrachten, zoals vliegen, warmtevisie en super-adem
  • Dit is de allereerste LEGO game met gesproken dialoog met professionele stemmen en een compleet nieuwe spannende verhaallijn
  • Krijg vele verschillende gadgets onder de knie en superpakken, zoals het Electricity Suit, het Power Suit en Robin's Hazard Cannon
  • Laagdrempelige multi-player action en een splitscreen modus

 

WiiMario.nl vind ik leuk!

Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links