Men in Black 3 - Alien Crisis (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

31 mei 2012 Wij werken voor een extreem rijke en welvarende, maar totaal geheime onofficiële overheidsorganisatie. Het is onze missie om alle buitenaardse activiteit op Aarde te monitoren en in te grijpen wanneer we dat nodig achten. Wij zijn de mannen in het zwart, wij zijn de Men in Black.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
1 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 5,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 13,99
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 15,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 49,99
€ 1,95
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii) vanaf € 15,00 Lego Batman 2: DC Super Heroes (Wii)
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 32,99 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • The Legend of Zelda: Twilight Princess vanaf € 22,50 The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Call of Duty: Modern Warfare vanaf ca. € 24,99 Call of Duty: Modern Warfare

Men in Black 3 - Alien Crisis (Wii) beschrijving

Aan de bak als man in het zwart!

Nu is het eindelijk jouw beurt om je zwarte pak uit de kast te halen en aan te trekken. Sluit je aan bij de topgeheime organisatie Men in Black en ga de strijd aan met het tuig van het heelal. Hierbij kan je gebruik maken van een indrukwekkend arsenaal aan futuristisch wapentuig, mysterieuze apparaten en state-of-the-art technologie. Het is jouw missie om een nieuw ontstaan buitenaards complot te onthullen en om alle perfect vermomde aliens te ontdekken en te neutraliseren. Alle mogelijke menselijke getuigen moet je natuurlijk 'helpen om te vergeten' wat ze allemaal per ongeluk meegekregen hebben, zodat je identiteit en die van de organisatie nooit in gevaar komen. Help mee de Aarde te beschermen en ervaar de enorme vuurkracht van de MIB organisatie in deze futuristische actiegame!

Feest der herkenning in deze Men in Black game

Alle uit de films bekende wapens, personages, over-de-top buitenaardse wezens en aparte humor zijn in dit Wii actiespel ruimschoots aanwezig. Daarnaast ziet alles er ook nog eens zeer gelikt uit en ademt het perfect de Men In Black atmosfeer uit die in de 3 films opgezet is. Bezoek allerlei bekende plekken uit de films en ga de strijd aan met bekende, maar vooral ook met verrassende onbekende aliens. De kenmerken van deze coole Wii game zijn de volgende:

  • 3rd person shooter met op de juiste moment een scherp strategisch inzicht helpt je verder in deze snelle actiegame.
  • Onderzoek en ondervraag de diverse personages, die je in de loop van de game allemaal tegenkomt, om je weg te vinden en raadsels te ontrafelen.
  • Niets is wat het lijkt, dus vertrouw niemand en neem voor alles goed de tijd om te onderzoeken of je je ogen kan geloven of dat er een duister buitenaards wezen op je loert in schaapskleren.
  • Zorg dat jouw identiteit en die van de MIB organisatie geheim blijven, wat er ook gebeurt en hoeveel burgers ook per ongeluk zien wat ze niet mogen zien.
  • Maak optimaal gebruik van een enorm divers en krachtig arsenaal aan wapens, van conventionele vuurwapens tot bevriezingsstralen en anti-zwaartekracht velden en nog veel meer futuristisch geweld!

WiiMario.nl vind ik leuk!

Men in Black 3 - Alien Crisis (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview