Pandora's Tower (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

18 april 2012 Betreed de mysterieuze wereld van Pandora's Tower op de Wii om te voorkomen, dat je dierbare vriendin langzaam verandert in een bloeddorstig monster. Ga dit indrukwekkende avontuur aan voor een belevenis als nooit tevoren. Heb jij het lef om de strijd aan te gaan, die zeker weten enorm persoonlijk gaat worden?

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 45,00
€ 2,50
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 46,99
€ 1,95
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 58,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 59,99
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,95

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • Okami vanaf ca. € 20,99 Okami
  • Monster Hunter Tri vanaf € 12,99 Monster Hunter Tri
  • The Last Story (Wii) vanaf € 29,99 The Last Story (Wii)
  • Epic Mickey vanaf € 9,99 Epic Mickey

Pandora's Tower (Wii) beschrijving

Wii RPG game staat bol van actie

Pandora's Tower voor de Wii combineert succesvol klassieke RPG elementen met actie gameplay om de vaart en spanning erin te houden. Je kruipt in de huid van Aeron, een Athosian soldaat die aan de vooravond van een zeer persoonlijke emotionele missie staat. Je dierbare vriendin Elena is vervloekt door een krachtig kwaad en ze verandert door deze vloek langzaam maar zeker in een afzichtelijk monster. Aan jouw te nobele taak om deze vloek op te heffen, voordat Elena helemaal gemuteerd is tot monster. Je staat continu onder enorme tijdsdruk om het kwaad te bestrijden dat haar in zijn greep heeft op zoek naar een verlossing van haar lijden. Om het verhaal nog iets heftiger te maken, kan de vloek alleen opgeheven worden wanneer Elena alle door jou verslagen tegenstanders met huid en haar verslindt.

13 torens vol vijanden

In Pandora's Tower speelt het avontuur zich af in 13 verschillende omgevingen. Iedere spelomgeving speelt zich af in een toren met bijbehorende eindbaas en bevat een groot aantal monsters, die je dus niet alleen moet doden, maar ook moet meenemen, zodat Elena ze kan opeten. Je kan je vijanden op twee manieren te lijf gaan. Als een echte hack & slasher van het eerste uur met een zwaard of een ander fysiek wapen. Of juist als een strategische tovenaar, die de juiste spreuk op het juiste moment weet te plaatsen. Je magie kan je met de Wii Remote precies daar richten, waar je de meeste damage wilt doen. Welke manier je ook de voorkeur aan geeft, de real-time strijd laat je continu op het puntje van de stoel zitten!

Elena's vloek is een race tegen de klok

Hoe verder je komt op je missie, hoe heftiger je telkens herinnerd wordt aan het steeds verder muterende lichaam van je vriendin Elena. Je rent de longen uit je lijf om haar telkens weer vers afgeslachte monsters te voeren om de vloek weer een beetje terug te kunnen draaien. Om je tijdens je tochten op de hoogte te houden van de mate van mutatie, is er altijd een speciale balk in beeld. Loopt de balk teveel omhoog, dan moet je als de wind terug met overblijfselen om de balk weer gezond te krijgen. De tijd dat je met Elena doorbrengt raak je steeds dichter tot elkaar en wordt je strijd steeds persoonlijker en emotioneler.

Betere wapens en mooiere geschenken

Alle items, die je onderweg tijdens je strijd wel eens tegenkomt, kan je ruilen met de zogenaamde Mavda. Dit mysterieuze volkje, met een merkwaardig skeletachtige structuur op de rug, kan je in ruil voorzien van allerhande nuttige zaken. Zo kunnen ze moeiteloos je wapens upgraden voor nog meer slagkracht. Maar ook compleet nieuwe items kunnen ze voor je maken door meerdere items met elkaar te combineren. Je hoeft alle items echter niet altijd zelf te gebruiken. Je kan ze af en toe ook als geschenk aan Elena aanbieden om je onderlinge band nog verder te verstevigen en te benadrukken.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Pandora's Tower (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links