Skylanders: Spyro's Adventure Starter Pack (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

17 februari 2012 Skylanders: Spyro's Adventure is een spannende platformspel bordevol actie en avontuur van de bekende Spyro reeks. Deze game voor de Wii brengt het Spyro universum helemaal tot leven met een unieke gameplay ervaring voor jonge en oudere spelers. Het unieke spelelement aan dit Wii spel is, dat je meer dan 30 extra speelfiguurtjes kan inzetten om deze karakters in het spel op de Nintendo Wii tot leven te wekken en ermee te spelen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,2 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 19,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 28,00
€ 2,50
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 39,99
4,4 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 59,99
€ 1,95
5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 94,90

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • New Super Mario Bros. U (Wii U) vanaf € 34,95 New Super Mario Bros. U (Wii U)
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,49 Kirby's Adventure (Wii)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 19,95 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 12,99 Super Mario Galaxy

Skylanders: Spyro's Adventure Starter Pack (Wii) beschrijving

Deze zogenaamde Starter Pack van de Skylanders serie bevat alles wat je nodig hebt om het spel direct te kunnen spelen, inclusief 3 actiefiguren. Alle actiefiguren zijn ook compatible met volgende versies van de Skylanders Wii reeks.

Het verhaal van de Skylanders

Skylanders zijn mysterieuze bijzondere wezens, die ieder hun eigen speciale krachten, karakter en eigenaardigheden hebben. Al generaties land wonen deze wezens in harmonie in hun Skylands wereld, waarbinnen ze hun krachten en wapens gebruiken om Skylands te beschermen tegen kwade invloeden van buiten. Maar nu is er een zeer machtige kwaadaardige vijand opgedoken, die alle krachtige Skylanders de ruimte in heeft weten te blazen, waar ze uiteindelijk langzaam bevriezen. In deze bevroren toestand komen ze naar lang zweven in de ruimte  op Aarde terecht. Alleen jij, als zogenaamde Portal Master, kan de bevroren Skylanders weer tot leven wekken door ze op de Portal of Power te plaatsen, dat fungeert als een soort gateway tussen Aarde en Skylands. Hiermee geef je de Skylanders een kans om hun wereld te verschonen van deze kwaadaardige binnendringer en daarmee hun normale leven weer te herstellen.

Wek je Skylanders actiefiguren tot leven op de Wii!

De 3 actiefiguren, die je bij deze Wii Starter Pack krijgt, en de vele andere figuurtjes, die je los bij kunt kopen, kunnen allemaal tot leven gewekt worden om daarmee speelbaar te worden op de Wii. Alles wat je hoeft te doen, is het figuurtje op de draadloos met de Wii verbonden Portal of Power te plaatsen en de Skylander komt tot leven op het scherm. Iedere Skylander heeft zijn eigen speciale vaardigheden, dus kies goed je Skylander uit om mee te spelen. Alle upgrades, die je in het spel behaalt voor de Skylanders, worden onthouden door het systeem. Deze upgrades verdien je door diverse kwaadaardige monsters te verslaan in het bezette Skylands en door schatten in het spel op te sporen.

Skylanders: Spyro's Adventure is naast de Nintendo Wii ook voor alle andere grote systemen uitgebracht. Je kan dus zonder problemen je eigen Skylanders figuurtjes meenemen naar je vrienden, die misschien een Xbox360 of een PS3 hebben. Plaats ze op hun Portal of Power en je kan direct spelen met jouw Skylander. Naast het spel en de 3 actiefiguren zijn er ook trading cards, stikkers, web codes en een poster in het Starter Pack.

Multiplayer Skylanders en andere spelkenmerken

Op de Portal of Power kan je ook twee Skylanders tegelijk plaatsen. Zo kan je direct een plek kiezen om met je vriend de strijd aangaan tussen de twee Skylanders actiefiguren op de Portal of Power. Samen ten strijde trekken tegen de kwade indringers kan ook. Verder zijn er in Skylanders: Spyro's Adventure voor de Wii een groot aantal puzzels en mini-games te vinden, die ook online tegen elkaar te spelen zijn. Iedere Skylander heeft zijn eigen unieke code, waarmee je jouw collectie door middel van slim spelen en upgraden eruit kan laten springen bij al je vrienden.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Skylanders: Spyro's Adventure Starter Pack (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links