Harvest Moon: Animal Parade (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

13 februari 2012 Het land van Castanet is onderverdeeld in een aantal muzikale regio's. Het commerciële hart van het land is gevestigd in Harmonica Town, waar zich alle winkels en hotels bevinden. Jouw eigen boerderij, waar jij je noeste arbeid omzet in vruchtbare grond en goede oogsten, ligt in het Clarinet district. Deze regio grenst aan het Garmon Mine district en de Flute Fields, die weer grenzen aan het Fugue Forest. In het Garmoni gebied bevindt zich de zogenaamde Goddess' Pond, de goddelijke vijver.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,7 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 19,99
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 28,00
€ 2,50
4,5 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 35,50

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 28,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Kirby's Adventure (Wii) vanaf € 41,99 Kirby's Adventure (Wii)
  • Super Mario Galaxy 2 vanaf € 12,50 Super Mario Galaxy 2
  • Super Mario Galaxy vanaf € 11,99 Super Mario Galaxy
  • Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii) vanaf € 12,00 Mario & Sonic Op De Olympische Spelen: Londen 2012 (Wii)

Harvest Moon: Animal Parade (Wii) beschrijving

Red de goddelijke boom in Harvest Pond

In het midden van de Harvest Goddess' vijver stond ooit een goddelijke boom, die helaas met de tijd steeds zwakker is gaan worden. Om deze reden verlaten steeds meer dieren het rijk en wordt de regio steeds armer qua flora en fauna. Alleen de Harvest King kan het tij keren en de goddelijke boom weer tot leven brengen. Deze legendarische Harvest King komt alleen opdagen wanneer de 5 bellen door de zogenaamde Harvest Sprites wordt geluid. Alleen dan kan met zijn hulp de goddelijke boom in Harvest Pond weer in ere herstellen.

Run je boerenbedrijf en leef in harmonie met plant en dier

Eén van de Harvest Sprites vraagt jou om te helpen. Natuurlijk neem jij deze nobele taak aan, maar tegelijkertijd moet je je bedrijf natuurlijk niet vergeten. Maak vrienden met de vele dieren, die rond jouw boerderij leven, zoals wasbeertjes, panda's en zelfs pinguins! Speel met ze, leer ze trucjes en je kan zelfs met ze racen voor een extra zakcentje. Daarnaast is er genoeg te doen op je boerderij om je gewassen te verbouwen, te oogsten en de verkopen. De boerderij zelf is natuurlijk je trots en je kan dan ook je huis uitbreiden met allerlei mooie luxe meubels. Maak er ook foto's van om iedereen de ogen uit te steken ;)

Veelzijdige Wii Remote besturing

Met de Wii Remote kan je echte inspanning leveren door ermee te hakken als een bijl, te scheppen, te vissen, te melken en vele andere activiteiten. Deze veelzijdige Wii Remote ondersteuning geeft een extra dimensie aan Harvest Moon: Animal Parade. Deze kindvriendelijke game laat je al gauw niet meer los en je wordt helemaal in het digitale boerenleven opgenomen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Harvest Moon: Animal Parade (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview


Gerelateerde links