Red Steel 2 (Wii) kopen voor de goedkoopste prijs

20 februari 2011 Vergeet alles wat je weet van het oorspronkelijke Red Steel spel en bereid je voor op de meest innovatieve first-person shooter ooit voor de Wii. Ondanks dat deze langverwachte opvolger dezelfde mix biedt van schieten en zwaardvechten is de grafische stijl en het verhaal compleet anders.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,1 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 5,99
4,7 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,80
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 9,99
€ 2,50

Wat vind jij van dit spel en de prijzen?

Dit Wii spel of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde spellen op WiiMario.nl

  • Pandora's Tower (Wii) vanaf € 45,00 Pandora's Tower (Wii)
  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game
  • Xenoblade Chronicles (Wii) vanaf € 40,49 Xenoblade Chronicles (Wii)
  • Okami vanaf ca. € 20,99 Okami
  • Sin and Punishment: Successor of the Skies vanaf € 12,99 Sin and Punishment: Successor of the Skies

Red Steel 2 (Wii) beschrijving

Je hebt de Wii MotionPlus uitbreiding nodig om dit spel te kunnen spelen! Deze is niet inbegrepen bij deze versie van het spel.

Vergeet alles wat je weet van het oorspronkelijke Red Steel spel en bereid je voor op de meest innovatieve first-person shooter (FPS) ooit voor de Wii. Ondanks dat deze langverwachte opvolger dezelfde mix biedt van schieten en zwaardvechten is de grafische stijl en het verhaal compleet anders.

Slechts bekend als The Swordsman begin je het spel in de fictieve stad Caldera op zoek naar wraak in een unieke mix van Wild West taferelen, samurai-actie en moderne technologieën. Red Steel 2 is het eerste FPS spel dat gebruik maakt van de Wii MotionPlus uitbreiding, waarmee je altijd een super nauwkeurige controle hebt over je wapens en bewegingen in het spel.

Met deze hoge nauwkeurigheid kan je kogels verslaan met je zwaard en allerlei gave moves maken van simpel hakken en steken tot 360 graden spinning tegenaanvallen. In tegenstelling tot het eerste deel kan je nu op ieder gewenst moment wisselen tussen zwaard en vuurwapens. Zo ben je altijd compleet de baas over iedere situatie waar het spel je heenleidt en dit maakt dit spel ook één van de meest geavanceerde actie games voor de Wii ooit.

Eigenschappen

  • Alles is anders: Clint Eastwood ontmoet Kill Bill in deze volledige bewerkte verhaallijn in een duistere rampzalige toekomst.
  • Wapens naar keuze: Beslis zelf hoe je je vijanden om zeep wilt helpen en kies naar wens je samuraizwaard of een hele range aan vuurwapens.
  • Hoge precizie: Dit is het eerste actiespel dat intensief gebruik maakt van de Wii MotionPlus, waarmee je een compleet nieuwe dimensie aan nauwkeurigheid krijgt.
  • Nieuwe graphics: Indrukwekkende grafische stijl met behulp van Cel-shading geven het spel een manga-achtig uiterlijk geheel in Japanse stijl.
  • Alles onder controle: De controls van het spel zijn volledig zelf in te stellen als je dat wilt. Ook de gevoeligheid van de Wii Remote en MotionPlus is helemaal naar eigen smaak af te stellen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Red Steel 2 (Wii) aanbieding

Bekijk de trailer/preview