Nintendo Wii spelcomputer kopen voor de goedkoopste prijs

21 februari 2011 De Wii is de vijfde in de succesreeks aan spelcomputers van het populaire Japanse gamemerk Nintendo, die de Wii uitgebracht hebben op 19 november 2006. In dezelfde generatie concurreert de Nintendo Wii voornamelijk met de PlayStation 3 van Sony en de Xbox 360 van Microsoft. De twee concurrenten bevatten beide betere hardware en HD beeld, maar de Wii beschikt over vele unieke Nintendo titels met de sterke troeven van gameplay en bekende karakters, zoals Mario, Sonic en Donkey Kong. Dankzij deze exclusieve titels, de innovatieve controller techniek en de lagere aanschafprijs heeft Nintendo met de Wii een wereldwijde winnaar in handen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
Geen rating aanwezig
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 79,00
€ 2,50
4,3 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 299,95
4,5 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 324,99

Wat vind jij van deze console en de prijzen?

Deze Wii console of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde consoles op WiiMario.nl

  • Mario Kart Wii + Wii Wheel vanaf € 15,00 Mario Kart Wii + Wii Wheel
  • Wii Fit Plus + Balance Board vanaf ca. € 64,99 Wii Fit Plus + Balance Board
  • Zumba Fitness 2 (Wii) vanaf ca. € 32,99 Zumba Fitness 2 (Wii)
  • Nintendo Wii Zwart vanaf € 79,00 Nintendo Wii Zwart
  • uDraw GameTablet + Instant Artist (Wii) vanaf € 20,00 uDraw GameTablet + Instant Artist (Wii)

Nintendo Wii spelcomputer beschrijving

Unieke actieve manier van spelen in alle dimensies

Eén van de unieke kenmerken van de Wii is de bijbehorende Wii Remote controller. Naast draadloos heeft deze controller een ingebouwde gyroscope, waarmee de Wii Remote op het scherm gericht kan worden en nauwkeurig de kleinste bewegingen van de controller weet te vertalen naar het spel. De controller is op de Wii echt een verlengstuk van je lichaam geworden, waardoor een veel actievere en intensievere manier van spelen mogelijk wordt. De Wii wordt dan ook vrijwel uitsluitend aangeprezen met bewegingsrijke spellen zoals Wii Fit en Wii Sports.

Opvolger van de GameCube is terugwaards compatible

De Wii is de opvolger van de Nintendo GameCube en is volledig terugwaards compatible, wat betekent dat alle oude GameCube spellen ook op de Wii gespeeld kunnen worden. Ook je oude vertrouwde GameCube controllers kunnen erop aangesloten worden om even een stapje terug in de tijd te kunnen maken. De allernieuwste versies van de Wii hebben deze terugwaardse GameCube compatibiliteit helaas niet meer. Bij twijfel vraag altijd de specificaties van het model na bij de verkoper als het belangrijk voor je is om oude GameCube te kunnen spelen.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Nintendo Wii spelcomputer aanbieding

Bekijk de trailer/preview