Wii MotionPlus kopen voor de goedkoopste prijs

3 maart 2011 Eenvoudig, intuïtief en snel te gebruiken; zo kan je de Wii MotionPlus het best beschrijven. Bevestig simpelweg de uitbreiding aan de onderkant van je bestaande Wii Remote en je kan direct genieten van sterk beterde snelheid en nauwkeurigheid.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,1 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 26,89
4,2 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 28,99

Wat vind jij van deze accessoire en de prijzen?

Deze Wii accessoire of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde accessoires op WiiMario.nl

  • Wii Remote Plus Controller Blauw vanaf € 44,99 Wii Remote Plus Controller Blauw
  • Wii Remote Plus Controller Roze vanaf € 44,99 Wii Remote Plus Controller Roze
  • Wii Remote Plus Controller Zwart vanaf € 49,00 Wii Remote Plus Controller Zwart
  • Wii Remote Plus Controller vanaf € 57,89 Wii Remote Plus Controller
  • Nintendo Wii Zwart vanaf € 79,00 Nintendo Wii Zwart

Wii MotionPlus beschrijving

Eenvoudig, intuïtief en snel te gebruiken; zo kan je de Wii MotionPlus het best beschrijven. Bevestig simpelweg de uitbreiding aan de onderkant van je bestaande Wii Remote en je kan direct genieten van sterk beterde snelheid en nauwkeurigheid van je bewegingen in de games, die de MotionPlus uitbreiding ondersteunen. Kijk hiervoor goed in de beschrijving en op de verpakking om te zien welke games precies compatible zijn. Je kan ook in onze speciale Wii MotionPlus tag kijken voor een snel overzicht.

De MotionPlus bevat een aantal extra sensoren, die de Wii Remote een enorme boost qua gevoeligheid geven en daarmee de snelheid en nauwkeurigheid van het registreren van je bewegingen naar een heel hoog niveau weet te tillen. Schiet, sla en hak je met verbeterde skills door de diverse compatible Wii games heen en train jezelf nog beter in de diverse skills, die je nodig hebt voor de overwinning!

Deze Wii MotionPlus uitbreiding kan alleen gebruikt worden in combinatie met een (niet meegeleverde) Wii Remote controller.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Wii MotionPlus aanbieding