Wii Classic Controller Pro Zwart kopen voor de goedkoopste prijs

25 februari 2011 De Classic Controller is voor de die-hard gamers, die bepaalde spellen graag op de ouderwetse manier willen spelen. Via een korte snoer verbindt je de Classic Controller met een Wii Remote, zodat je verder geen draad tussen je controller en de console hoeft te hebben. Toch een modern voordeeltje waar je gebruik van kan maken.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,1 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 30,89
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 37,99

Wat vind jij van deze accessoire en de prijzen?

Deze Wii accessoire of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde accessoires op WiiMario.nl

  • Wii Remote Plus Controller Zwart vanaf € 49,00 Wii Remote Plus Controller Zwart
  • Nintendo Wii Zwart vanaf € 79,00 Nintendo Wii Zwart
  • Wii Nunchuck Zwart vanaf ca. € 22,99 Wii Nunchuck Zwart

Wii Classic Controller Pro Zwart beschrijving

De Classic Controller is voor de die-hard gamers, die bepaalde spellen graag op de ouderwetse manier willen spelen. Via een korte snoer verbindt je de Classic Controller met een Wii Remote, zodat je verder geen draad tussen je controller en de console hoeft te hebben. Toch een modern voordeeltje waar je gebruik van kan maken. De Pro versie heeft twee een iets moderne uiterlijk met twee uitlopende zijden, waardoor de controller nog vaster en prettiger in je handen te houden is.

Om te voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar een zwarte uitvoering van de Wii zijn eind 2009 naast de Wii console ook de bijbehorende accessoires in het zwart uitgebracht, waaronder deze Classic Controller Pro.

Vooral voor de oude Nintendo games, die je in de virtuele console kan spelen, is deze klassiek vormgegeven controller een uitkomst. Je krijgt al snel het gevoel weer terug om in de goede oude tijd te spelen. Deze controller vormt een hele leuke uitbreiding op je Nintendo Wii set.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Wii Classic Controller Pro Zwart aanbieding