Wii Nunchuk kopen voor de goedkoopste prijs

25 februari 2011 De Wii Nunchuck controller is een aanvullende controller, die via een kort snoer op de Wii Remote aansloten wordt. Met de Wii Remote controller in de ene hand en de Nunchuck in de andere hand krijg je nog meer mogelijkheden om games te besturen.

Beweeg je muis over de Wii prijzen voor details
4,6 van 5 sterren
Dit is een Nederlandse webwinkel
€ 22,99
4,4 van 5 sterren
Dit is een Engelse webwinkel
± € 23,99

Wat vind jij van deze accessoire en de prijzen?

Deze Wii accessoire of de prijzen ervan hebben nog geen reviews.

Gerelateerde accessoires op WiiMario.nl

  • ZombiU (Wii U) vanaf ca. € 9,99 ZombiU (Wii U)
  • Pandora's Tower (Wii) vanaf € 29,99 Pandora's Tower (Wii)
  • Wii Remote Plus Controller Blauw vanaf € 44,99 Wii Remote Plus Controller Blauw
  • Wii Remote Plus Controller Roze vanaf € 44,99 Wii Remote Plus Controller Roze
  • Astro Boy: The Video Game vanaf € 17,50 Astro Boy: The Video Game

Wii Nunchuk beschrijving

De Wii Nunchuck controller is een aanvullende controller, die via een kort snoer op de Wii Remote aansloten wordt. Met de Wii Remote controller in de ene hand en de Nunchuck in de andere hand krijg je nog meer mogelijkheden om games te besturen.

De Nunchuck bevat dezelfde bewegingssensors die ook in de Wii Remote zitten en voegt daar een analoge joystick aan toe. In veel spellen kan je met deze stick de bewegingen van je personage sturen. De acties en het richten voer je dan met de Wii Remote uit. In het spel Wii Boxing krijg je met de Nunchuck opeens de mogelijkheid om zoals het hoort met twee vuisten te boxen. In first-person shooters kan je intuitief richten, omdat de Nunchuck het lopen en rennen verder regelt.

De Nunchuck is gestroomlijnd vormgegeven en kan zowel met je rechter- als met je linkerhand perfect gebruikt worden. Een extra voordeel van deze aanvullende controller is dat deze geen aparte voedingsbron nodig heeft. De benodigde stroom wordt uit de Wii Remote gehaald en dat is weer een heerlijke zorg minder zo.

WiiMario.nl vind ik leuk!

Wii Nunchuk aanbieding